30.09.2014 00:18

Catedre vacante pentru acest an școlar

❚ Cele mai multe posturi, deocamdată libere, sunt la Palatul Copiilor din Târgovi ște și la filialele sale din județ

P. D.


Concursurile pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice vacante în anul școlar 2014/2015 sunt în plină desfă- șurare, după cum ne-a declarat prof. Mihaela Anton, inspector școlar pentru management educațional, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

La Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, de la 1 octombrie, sunt vacante posturile de canto clasic, corepetiție canton popular, corepetiție canto instrumental, perspectivă și desen proiectiv. Centrul Județean de Asistență Educațională Dâmbovița a scos la concurs postul de profesor în centre și cabinete de asistență pedagogică pentru o perioadă determinată (un an) la Școlile din Vizurești și Ciocănești. Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa are disponibil pentru anul școlar în curs un post de învățător.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Palatul Copiilor din Târgoviște și filialele sale au prezentat pentru ocuparea prin concurs următoarele specializări: cultură și civilizație spaniolă (Târgoviște), dans contemporan modern, aeromodele, navomodele (Clubul Copiilor „N. Mateescu” Pucioasa), tenis de masă (filiala Titu), radioorientare (Târgoviște), aeromodele, rachetomodele (filiala Găești).

Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște a prezentat pentru concurs un post de limba spaniolă, iar Liceul Teoretic „I.L. Caragiale” Moreni – un post pentru suplinire la educație palastică.