19.04.2018 01:09

Catană e pe față cu Tudor

Catană e pe față cu Tudor
Galerie foto

❚ ,,E singura mea șansă să rămân în AJF, dacă va câștiga domnul Tudor. Dacă alții nu m-ar fi dat la o parte, era altfel. Și ce trebuie să fac, să mă las de fotbal? Nu am altă variantă, ați văzut că Ionuț Iugulescu nu mă vrea în echipa lui”, s-a exprimat secretarul asociației ❚ ,,Dacă unii vor migra alături de el, alții s-au scârbit și vor să voteze schimbarea. Vor să scape de dictatură, de deghizați, de haos, de teroare”, ne-a transmis un susținător de-al lui Cristi Catană, deranjat de cameleonismul acestuia

COSTIN MIHAI

 


 

Cristian Catană a anunțat la începutul lunii că va candida pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița. Apoi a transmis pentru site-ul fotbaljudetean.info că nu mai ia în calcul o colaborare cu Tudor Emil. Ulterior s-a răzgândit și a transmis că nu mai candidează, pe motiv că nu ar îndeplini condițiile de participare, chit că le-a avut tot timpul sub ochi, el fiind cel care le-a postat pe site-ul AJF Dâmbovița. După care a spus că e dispus să lucreze cu oricine, după care a făcut parte din Comisia de selecție a dosarelor, ca secretar, după care a început să facă lobby la echipe, pentru Tudor Emil, după cum ni s-a transmis din teritoriu. Câte ,,deghizări” în câteva săptămâni! ,,Nu le-am spus echipelor să voteze cu cineva. Am zis doar că e singura mea șansă să rămân în AJF, dacă va câștiga domnul Tudor. Dacă nimeni nu mă vrea... Vorba aia, dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu. Dacă alții nu m-ar fi dat la o parte, era altfel. Și ce trebuie să fac, să mă las de fotbal? Nu am altă variantă, ați văzut că Ionuț Iugulescu nu mă vrea în echipa lui”, s-a dorit iarăși sincer Cristi Catană.

Catană i-ar fi promis inițial sprijin lui Godinac

,,După ce au văzut că le-a tras țeapă, cei care l-au susținut pe Catană s-au orientat repede către un alt candidat, Aurel Godinac. Catană le-a promis sprijinul, însă apoi s-a sucit către Tudor, care i-a promis că-l păstrează pe funcția de secretar. Dacă unii vor migra alături de el, alții s-au scârbit și vor să voteze schimbarea. Vor să scape de dictatură, de deghizați, de haos, de teroare”, ne-a transmis un susținător de-al lui Cristi Catană, deranjat de cameleonismul acestuia. Din păcate pentru el, Catană nu mai ține absolut deloc la imagine, șifonată după ,,Dosarul deghizaților” și amplificată de plângerea penală depusă împotriva lui și a lui Tudor Emil de Armand Mihălăchioiu, ca urmare a declarațiilor lui Marius Zidăroiu, pentru tentativă de mită.