05.03.2021 00:07

Cătălin Vremăroiu apreciază schimbările de la AJF Dâmbovița

Cătălin Vremăroiu apreciază schimbările de la AJF Dâmbovița
Galerie foto

❚ „Eu respect deciziile celor care făceau parte din corpul de observatori, dar care au considerat că în momentul acesta e mai bine să se retragă. Salut și decizia ca cei din comisiile jurisdicționale, să nu mai fie delegați ca observatori la meciuri” ❚ „Apar foarte multe noutăți în regulamente, schimbări, iar dacă observatorii nu sunt la curent cu ele, atunci nota pe care ei o acordă arbitrilor nu este cea reală. Au mai fost cazuri, în carenota era una, iar în raport scria cu totul altceva” ❚ „Cu pauza provocată de pandemie, e greu de anticipat câți arbitri vor să revină în activitate. Noi trebuie să fim pregătiți pentru reluarea competițiilor și în cazul arbitrilor, așa cum s-a întâmplat cu examinarea observatorilor” ❚ „Pe toată perioada pandemiei, ținând cont că a fost stare de alertă și de urgență, arbitrii și observatorii care au fost fiscalizați au primit bani frumoși. Cred că se va ajunge și la momentul în care nu vor mai fi delegați la meciuri cei fără PFA”

 

L.D.


Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a optat pentru o strategie de comunicare complexă, iar fluxul informațional tinde către o dinamică a grupului, cu oameni care pregătiți să emită poziții avizate. Oficialii AJF sunt tot mai activi în mediul de presă, unde oferă informații de real interes pentru cei implicați în fenomenul fotbalistic județean, și nu numai. Invitat al emisiunii Sport Show, pe Columna TV, Cătălin Vremăroiu a vorbit detaliat despre examinarea observatorilor, Școala de arbitri, testarea acestora, dar și despre avantajele celor fiscalizați. Cătălin Vremăroiu este observator de arbitri la nivel divizionar și județean, dar și cadru important al CJA Dâmbovița.

„Fiecare să-și facă bine treaba, acolo unde este pus”

„Eu respect deciziile celor care făceau parte din corpul de observatori, dar care au considerat că în momentul acesta e mai bine să se retragă. Îi apreciez pentru hotărârea luată! Salut și decizia ca cei din comisiile jurisdicționale, să nu mai fie delegați ca observatori la meciuri. Nu prea e corect să mergi observator la meciuri, iar apoi să judeci la comisii echipele implicate. Fiecare să-și facă bine treaba, acolo unde este pus. Din punctul meu de vedere, așa cum va începe activitatea, așa va decurge pe parcursul următorilor ani. Apar foarte multe noutăți în regulamente, schimbări, iar dacă observatorii nu sunt la curent cu ele, atunci nota pe care ei o acordă arbitrilor nu este cea reală. În momentul acela, Comisia Județeană de Arbitri nu se poate baza pe evaluarea anumitor observatori, întrucât nu reflectă realitatea. Au mai fost cazuri, în carenota era una, iar în raport scria cu totul altceva”, a comentat oficialul AJF Dâmbovița.

„Vom demara o Școală de Arbitri”

„Cu pauza provocată de pandemie, e greu de anticipat câți arbitri vor să revină în activitate. Noi trebuie să fim pregătiți pentru reluarea competițiilor și în cazul arbitrilor, așa cum s-a întâmplat cu examinarea observatorilor. Se caută soluții pentru a susține testarea teoretică a arbitrilor, față în față, și nu online.Vom demara o Școală de Arbitri, prin care sperăm să se înscrie cât mai mulți, dar să și continue. Noi am gândit ca una dintre școli să fie la Târgoviște, iar cealaltă la Moreni, de ultima urmând să mă ocup eu. Pe toată perioada pandemiei, ținând cont că a fost stare de alertă și de urgență, arbitrii și observatorii care au fost fiscalizați au primit bani frumoși. Mai mult decât atât, cei care se încadrează prin codul CAEN, mai primesc bani europeni, nerambursabili, din care să-și achiziționeze echipamente și ce au nevoie pentru desfășurarea activității. Noi am încercat să-i convingem pe toți arbitrii să-și facă firmă, mai ales că s-au înmulțit echipele care nu mai pot plăti pe acele chitanțe emise de AJF și doresc facturi ce pot fi deduse în contabilitate. Cred că se va ajunge și la momentul în care nu vor mai fi delegați la meciuri cei fără PFA”, a completat Vremăroiu.