01.08.2014 08:06

Cătălin Mișu, dezamăgit de evoluția Chindiei

Cătălin Mișu, dezamăgit de evoluția Chindiei
Galerie foto

❚ Un prosper om de afaceri târgoviștean, Mișu s-a arătat interesat să investească și la clubul târgoviștean, dar numai în cazul unei promovări în Liga a II-a. „Dacă presa sportivă din Târgoviște e de Liga Campionilor, în schimb Chindia e departe de atenția pe care i-o acordați”, a tras acesta concluzia

 

COSTIN MIHAI


Printre cei care au urmărit meciul de la Titu, din faza a II-a a Cupei României, s-a numărat și Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii Rapidului. Un prosper om de afaceri târgoviștean, Mișu, s-a arătat interesat să investească și la Chindia, dar numai în cazul unei promovări în Liga a II-a.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„La cât de puternic ați promovat acest meci, mi-am zis că merită văzut, însă nu am rezistat decât până la pauză. Hai că de la Titu nu aveam așteptări prea mari, în schimb Chindia a fost o mare dezamăgire pentru mine. Nu e posibil ca Cernea să fie cel mai bun, până la urmă un jucător adus de la o echipă de play-out din Liga a III-a. Nu ați văzut că se ajungea cu o pasă de la un careu la altul? Dacă presa sportivă din Târgoviște e de Liga Campionilor, în schimb Chindia e departe de atenția pe care i-o acordați. Tocmai de aceea meritați mai mult respect din partea celor de la club, care ar trebuie să înțeleagă mai bine rolul foarte important pe care îl aveți în promovarea echipei. Mesajul lor nu poate fi transmis mai bine opiniei publice decât prin intermediul media, iar voi chiar aveți un produs de presă foarte bun. Voi m-ați convins să vin la meci, dar s-a jucat fotbal? Cât despre cei care acuză arbitrajul, spunând că a defavorizat Chindia, chiar nu au văzut că Dobre trebuia eliminat în minutul 45?”, nu și-a ascuns dezamăgirea Cătălin Mișu, care a părăsit stadionul din Titu în pauza meciului.

Partida a fost urmărită și de fostul președinte al Chindiei, adus vara trecută de la desființata CS Otopeni.