19.06.2017 00:05

Cătălin Cristea a boxat la Europeanul din Ucraina

Cătălin Cristea a boxat la Europeanul din Ucraina
Galerie foto

*Sportivul antrenat de Nicu Tamaș a reprezentat România la categoria 91 kg, unde l-a înfruntat în primul tur pe bielorusul Smiahlikov Vladislav, în fața căruia a cedat la puncte

LIVIU DOBRE


Cel mai valoros pugilist dâmbovițean la acest moment, Cătălin Cristea, a concurat zilele trecute la Campionatul European de Box pentru seniori, care s-a desfășurat în Ucraina, la Harkov. Este pentru prima oară când sportivul de la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște participă la această competiție. Pugilistul pregătit de Nicu Tamaș a reprezentat România la categoria 91 kg și și-ar fi dorit un loc pe podium . Din păcate, Cătălin Cristea nu a reușit să treacă de primul tur,  având parte și de mult ghinion.

A pierdut la puncte

Pugilistul din Gorgota l-a înfruntat în primul meci pe Smiahlikov Vladislav din Belarus , un pugilist valoros, în fața căruia a pierdut la puncte, cu 5-0, doar doi arbitri oferindu-i sportivului dâmbovițean câte o repriză. Pentru Campionatul European din Ucraina, Cătălini Cristea s-a pregătit la Bacău, sub comanda lui Relu Auraș, pentru a fi în cea mai bună formă. Triplu campion național, pentru sportivul de la CSM Târgovișțe participarea la această competiție a fost o premieră și, cu siguranță, data viitoare va fi mult mai bine.