12.06.2019 00:07

Cătălin Cristea și Andrei Grigore, nume importante în boxul dâmbovițean

* „ Pot să spun că acele condiții au contat pentru psihicul meu, pentru că mă ambiționau și mai mult, ținând cont de condițiile pe care le aveau alte cluburi din țară”, a transmis Cristea.

* „15 ani de zile ne-am antrenat la vestiarul Liceului nr 4, la sala de sport, ne-au băgat doi saci, o pernă și acești băieți s-au pregătit acolo”, a spus Nicu Tamaș.

 

COSMIN SAVA


Nicu Tamaș este unul dintre cei mai buni antrenori de box din județul nostru, reușind să scoată de-a lungul timpului mulți campioni naționali. Cătălin Cristea și Andrei Grigore sunt doi dintre sportivii care au reușit rezultate extraordinare sub comanda antrenorului de la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște. Tamaș, Cristea și Grigore au fost invitați la show-ul „Legende versus Speranțe”, transmis în direct pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, acolo unde au discutat despre condițiile în care au fost nevoiți să-și desfășoare activitatea.

Cristea: „Condițiile grele au contat pentru psihicul meu”

Cătălin Cristea este un nume greu în boxul dâmbovițean și national. A obținut rezultate impresionante, dar a fost la un pas să renunțe la pasiunea lui din cauza condițiilor vitrege. „Îmi doream să ajung cât mai sus, munceam zi de zi, voiam să îmi îndeplinesc visul, să ies campion. Pot să spun că acele condiții au contat pentru psihicul meu, pentru că mă ambiționau și mai mult, ținând cont de condițiile pe care le aveau alte cluburi din țară. Mă duceam pentru meciuri amicale la alte cluburi, vedeam diferența, îmi doream să mă pregătesc cât mai bine”, a transmis campionul de la CSM .

Grigore: „Maestrul m-a îndrumat pe drumul cel bun”

Andrei Grigore vine tare din spate și este unul dintre pugiliștii de perspectivă ai țării. Acesta îi mulțumește antrenorului Nicu Tamaș pentru că l-a menținut pe drumul cel bun. „M-a motivat mereu gândul să ajung cât mai sus, să ajung campion. Datorită maestrului am ajuns aici, m-a îndrumat pe drumul cel bun”, a spus tânărul pugilist.

Tamaș: „Am avut performanțe”

Maestrul Nicu Tamaș transmite că băieții lui s-au pregătit impecabil indiferent de condițiile în care s-au desfășurat antrenamentele. Acesta este fericit pentru că în sfârșit sportivii beneficiază de o sală modernă de pregătire. „Vreau să spun că eu am practicat boxul de la vârsta de 12 ani, dar prima dată am făcut lupte libere, în generația de aur a Municipiului Târgoviște. În 1971 m-am mutat de la lupte la box,  am avut rezultate, dar apoi am avut o problemă, nu am putut să mai continui și am început în antrenorat, iar de mai bine de 20 de ani mă ocup cu acest lucru, am avut performanțe. 15 ani de zile ne-am antreat la vestiarul Liceului nr 4, la sala de sport, ne-au băgat doi saci, o pernă și acești băieți s-au pregătit acolo.  Mulțumesc organelor locale, clubului și fostului director de la CSM, domnul Prisăcaru și domnului primar Stan pentru că avem o sală corespunzătoare, avem tot ce trebuie”, a transmis antrenorul de la CSM.