25.02.2021 00:07

Cătălin Amuza e campionul României

Cătălin Amuza e campionul României
Galerie foto

❚ Sportivul de la CS Târgoviște s-a impus în proba de 800 m la categoria M40, a terminat al doilea la 400 m și a cucerit bronzul la 200 m ❚ „Cu încredere, devotament și o pregătire serioasă totul a fost posibil. De la bun început mi-am dorit să ocup un loc cât mai bun în proba de 800 metri” ❚ „Este al doilea titlu pentru mine, după cel de anul trecut. Iubesc acest sport și mereu va rămâne în inima mea. Pe această cale, doresc să încurajez cât mai multă lume să facă sport” ❚ „Îmi doresc să fiu un model pentru copiii mei, care practică înot. Le spun mereu să facă sport, indiferent de vârstă”

 

C.M.


Atletul Cătălin Amuza, legitimat la Clubul Sportiv Târgoviște, s-a remarcat din nou la competițiile de master. La întrecerile Campionatelor Naționale de Master Atletism, competiție care s-a desfășurat week-endul trecut la București, în Sala „Ioan Soter”, sportivul clubului târgoviștean a ieșit învingător într-una dintre cursele în care a concurat. Este vorba de proba de 800 metri, unde a devenit campion al României, la categoria M40. Cătălin Amuza a devenit campion al României, după ce a reușit o evoluție de excepție pe toată durata cursei. Tot în cadrul Naționalelor de Master, atletul de la CS Târgoviște a ajuns vicecampion al țării în proba de 400 metri și a cucerit bronzul în proba de 200 metri.

„Mă bucur și sunt mândru de mine”

Pentru Cătălin Amuza, titlul național cucerit la sfârșitul săptămânii trecute este al doilea din carieră, după cel de anul trecut, adjudecat la Naționalele desfășurate în aer liber, dar în proba de 400 metri. „Mă bucur și sunt mândru de mine că am obținut rezultate bune la aceste Naționale. M-am pregătit foarte bine pentru acest Master de sală. Cu încredere, devotament și o pregătire serioasă totul a fost posibil. De la bun început mi-am dorit să ocup un loc cât mai bun în proba de 800 metri. Am tras din greu, iar la final efortul meu a fost răsplătit cu titlul de campion național. Este al doilea titlu pentru mine, după cel de anul trecut. Iubesc acest sport și mereu va rămâne în inima mea. Pe această cale, doresc să încurajez cât mai multă lume să facă sport. De asemenea, îmi doresc să fiu un model pentru copiii mei, care practică înot. Le spun mereu să facă sport, indiferent de vârstă”, ne-a declarat Cătălin Amuza, un campion în adevăratul sens al cuvântului.