18.05.2022 00:08

Cătălin Amuza, campion național la semimaraton M40

Cătălin Amuza, campion național la semimaraton M40
Galerie foto

* Atletul veteran legitimat la CS Târgoviște a obținut și medalia de argint la Campionatul Național de cros

 

Prezentare de excepție pentru atletul Cătălin Amuza la Campionatul Național de Semimaraton – București OMV Petrom 2022. La competiția găzduită de capitala României, târgovișteanul s-a clasat pe primul loc la categoria M40, fiind prima clasare pe podium obținută la un concurs de semimaraton. La Open, atletul veteran al Clubului Sportiv Târgoviște a terminat pe locul 48.

Vicecampion național la cros

De asemenea, tot la categoria M40, atletul legitimat la CS Târgoviște a devenit vicecampion al României la Campionatul Național de cros (distanță 8 km), desfășurat în Pădurea „Trivale” din Pitești. Podiumurile obținute în intervalul scurt de timp l-au mulțumit din plin pe atletul veteran.

„Aceste rezultate mă onorează foarte mult. Am muncit și am tras din greu în ultima perioadă, pentru a mă prezenta cât mai bine la aceste concursuri. Cursele au fost extrem de grele, dar pot spune că m-am autodepășit. Am putut ajunge la astfel de rezultate și cu ajutorul colegilor mei, atât de la CS Târgoviște, cât și celor de Serviciul de Acțiuni Speciale, acolo unde am locul de muncă. Pe această cale, mulțumesc conducerii Clubului Sportiv, dar și colegilor mei de serviciu, care mă sprijină în tot ce fac. Aceste podiumuri le dedic lor, dar și familiei mele, care mă susține necondiționat”, a precizat Cătălin Amuza.

 

 

C.M.