26.02.2015 00:07

Cât timp AJF-ul întârzie, în teritoriu se fac calcule

Cât timp AJF-ul întârzie, în teritoriu se fac calcule
Galerie foto

❚ Dincolo de nemulțumirea afișată de Vasile Bărbuș, președintele Viitorului, și Ion Boerescu, delegatul Voinței, trebuie precizat faptul că cele două echipe încă nu au primit motivarea deciziei ❚ 19 februarie a fost ziua în care a fost oferit verdictul, iar limita pentru comunicarea decizei este astfel 21 martie ❚ „Următoarea cale procedurală este Comisia de Recurs a FRF, iar taxa este de 700 lei. Dacă știți că aveți dreptate, mergeți mai departe. Sunt dispus să vă plătesc eu costurile, asta în condițiile în care aveți sânge în instalație și nu vă tremură genunchii la gândul că veți deranja cuibul de vipere”, a transmis Armand Mihălăchioiu ❚ „Cineva m-a informat că de AJF nu se trece, că altfel s-ar discrimina asociația”, a aruncat o bombă Ion Boerescu, delegatul Voinței Vișina ❚ Cele două cazuri care au intrat definitiv în arhiva și istoria fotbalului județean, prin amânările repetate de la Comisia de Apel, IL Caragiale – Unirea Ungureni, respectiv PCM Ungureni – Voința Vișina, sunt departe de a fi terminate. Dincolo de nemulțumirea afișată de Vasile Bărbuș, președintele Viitorului, și Ion Boerescu, delegatul Voinței, trebuie precizat faptul că cele două echipe încă nu au primit motivarea deciziei. Practic, cei doi oficiali au aflat de sentință pe cale orală, nicidecum scrisă

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Următorul pas pe care Comisia de Apel trebuie să îl facă este redactarea hotărârii, motivarea sentinței, precum și comunicarea sa părților implicate. Conform regulamentului, termenul maxim pentru acești pași este de 30 de zile. 19 februarie a fost ziua în care a fost oferit verdictul, iar limita pentru comunicarea decizei este astfel 21 martie. În aceasta, trebuie precizate motivarea, dar mai ales următoarea cale de atac. În privința ultimului aspect, atât Vasile Bărbuș, cât și Ion Boerescu au susținut faptul că mai mulți membri ai AJF-ului le-ar fi transmis că pentru un eventual recurs ar trebui să se adreseze către TAS, nicidecum Comisiei de Recurs a FRF. Aceasta nu pare nimic altceva decât o tactică de intimidare.

Mihălăchioiu, dispus să plătească recursul

În acest sens, fostul arbitru Armand Mihălăchioiu a făcut o dezvăluire cât se poate de interesantă cu privire la cele două cazuri. Cunoscut ca un puternic contestatar al regimului Tudor, Mihălăchioiu a transmis prin intermediul unei rețele de socializare că ar fi chiar dispus să plătească celor două echipe recursul de la federație, în valoare de 700 de lei.

„Eu nu știu de partea cui este dreptatea și nici nu mă interesează asta. Mă surprinde însă naivitatea – ca să nu zic altfel – a celor care acum se consideră nedreptățiți. Oameni buni, cereți motivarea hotărârii, iar dacă acolo va apărea ca următoare cale de atac TAS, atunci chiar că reptiloidienii șarpelui cu ochelari se fac de... cacao. Ei v-au zis asta sperând și fiind convinși că nu va merge niciunul din voi tocmai acolo. Următoarea cale procedurală este Comisia de Recurs a FRF, iar taxa este de 700 lei. Dacă știți că aveți dreptate, mergeți mai departe. Sunt dispus să vă plătesc eu costurile, asta în condițiile în care aveți sânge în instalație și nu vă tremură genunchii la gândul că veți deranja cuibul de vipere”, a transmis Armand Mihălăchioiu.

„De AJF nu se trece”

Ion Boerescu, delegatul Voinței Vișina, părea dispus în urmă cu câteva zile să facă apel la Comisia de Recurs a FRF, însă conducătorii clubului ezita să meargă atât de departe din cauza costurilor. Totuși, Boerescu a oferit o dezvăluire incredibilă: „Eu aș merge mai departe, fără niciun fel de problemă. Cineva m-a informat că de AJF nu se trece, că altfel s-ar discrimina asociația. Cine mi-a spus asta este o persoană importantă, din conducere. Problema mea este că am stat 116 zile cu acest caz pe rol, cu un rezultat de care nu știam dacă e al meu sau nu e”.