12.04.2019 10:49

Care sunt brichetele promovate de catre S.T. Dupont in 2019

Care sunt brichetele promovate de catre S.T. Dupont in 2019
Galerie foto

S.T. Dupont este unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume, ce isi imparte produsele in patru mari arte: arta focului, arta scrisului, arta seductiei si arta calatoriei. Iata liniile ce fac parte din arta focului, pe care producatorul le promoveaza in anul 2019:

 

1. Le Grand

Este un nou model Ligne 2, ce combina o dubla aprindere. Cele doua surse de foc imbinate intr-o singura bricheta va putea multumi atat fumatorul de tigari cat si fumatorul de trabucuri.

 

2. Ligne 2

Linia ce a devenit o pictograma pentru S.T. Dupont, cunoscuta pentru sunetul sau caracterestic, atunci cand este deschisa.

 

3. Atelier

Numeroase modele diferite, atat de individuale astfel incat cei de la S.T. Dupont le compara cu "amprentele digitale". Aceste brichete S.T. Dupont pun in valoare talentul exceptional al artistilor care au lucrat la ele.

 

4. Fire Head

S.T. Dupont aduce un omagiu focului, folosind simbolul sau universal: triunghiul.

 

5. Defi Extreme

Inovatia intalneste performanta maxima si naste un obiect unic. O bricheta S.T. Dupont capabila sa reziste la vant de pana la 40 km/h, dar si la temperaturi si altitudini extreme.

 

6. Maxijet

Brichete cu flacara torch, cu un design ergonomic, Maxijet este o linie contemporana ce intruchipeaza modernitatea. Disponibila in nenumarate culori, este partenerul ideal al fumatorului.

 

7. Slim 7

Un design revolutionar pentru cea mai subtire bricheta de lux din lume, a carei flacara puternica este capabila sa reziste celor mai violente vanturi.

 

8. Minijet

Cu o selectie de culori in trend, linia Minijet se remarca prin designul ergonomic si curbele subtiri, dar si prin flacara puternica te tip "torch".

 

9. Candle Lighter

Proiectata cu un design similar unei baghete magice, acest tip de bricheta a aparut dupa mai mult de un an de consultare cu diverse case de lumanari prestigioase.