18.08.2014 00:26

Când nu a mințit Klaus Johannis?

Când nu a mințit Klaus Johannis?
Galerie foto

ALINA MAVRODIN VASILIU

www.alinamavrodin.ro


 

Când a mințit Klaus Johannis? Aproape că nu e zi lăsată de la Dumnezeu să nu iasă la iveală încă o minciună de-a lui. În opinia mea, întrebarea cea mai corectă ar fi: când nu a mințit Klaus Johannis? Dacă cei care îl susțin și îl promovează, din interese doar de ei știute, ar putea să-mi răspundă cinstit la această întrebare, le-aș fi deosebit de recunoscătoare.

 

De ce vreau să-mi răspundă ei și nu el, este simplu: nu vreau încă o minciună de la Klaus Johannis. Dacă recunosc public că domnul cu pricina (aureolat total aiurea din cauza unui fetiș al românilor pentru seriozitatea nemțească) m-a pus pe gânduri cu suceala convingerilor sale politice, supăr multă lume?

{GOOGLE_AD_BOX1}

Sondajele de opinie zic că nu! Mai sunt și înțepăturile pe dreapta, care-mi spun că nici toate „acele” creștin liberale nu-i sunt prietenoase lui Klaus Johannis, oricât ar vrea unii să injecteze prin ele oareșce doctrină de dreapta din seringile intereselor străine României. Na, c-am zis-o și pe-asta. Puteam s-o expediez și pe-o scurtătură, lăsând scris aici că nu-mi place Klaus Johannis. Nici când se încruntă, nici când zâmbește, nici când tace, nici când vorbește. Și când îl văd, îmi vine-ntruna, nu știu de ce, să-mi fac semnul crucii (mai cu seamă că se spune că el nu și-l face!) și să implor protecția Maicii Domnului pentru poporul român.

 

Dar să nu uit de unde-am plecat cu vorba. Mai sunt și minciunile lui Klaus Verner Johannis din categoria „Sus Băsescu, Jos Băsescu și iar Sus Băsescu”. Ieri-alaltăieri, de exemplu, a declarat că nu a fost la Băsescu, doar că era în mașina care intra pe poarta casei lui Băsescu. Înainte de asta, să nu uităm că a fost făcut președinte la PNL, peste noapte, de oamenii controlați de Băsescu (n-am zis șantajați!) într-o alianță care se jură că nu e cu Băsescu, dar care urmărește de fapt să-l facă premier pe Băsescu.

 

Fie cu Johannis președinte, fie cu altul ca el! Ceea ce, de ce să nu recunoaștem, este un proiect politic foarte tare, cu mari șanse de izbândă, într-o țară în care ni s-a demonstrat că voința electoratului exprimată prin vot masiv nu mai contează. Ca să fiu cât pot de echidistantă, aș zice că ne-au demonstrat- o în ultimii ani și stânga și dreapta, amândouă periind la greu pre- șul din Palatul Cotroceni și culegând scame de pe zdrențele chiriașului său. În rest, ce să mai zic ca să nu abuzez de răbdarea dvs?

 

Poate doar că m-am săturat de politicienii care mint de-ngheață apele în luna lui cuptor. ªi de-aș fi doar eu în situația asta n-ar fi vreo pagubă prea mare.

 

La câtă aroganță electorală văd peste tot, nu e de mirare că mai sunt ca mine încă multe milioane de români. Vor voturile lor „popularii” creștin-liberali? Sau se mulțumesc doar cu minciunile lui Klaus Verner Johannis?

www.alinamavrodin.ro