10.07.2019 00:08

Campionatul Național de Cadeți, găzduit la Complexul Turistic de Natație

Campionatul Național de Cadeți, găzduit la Complexul Turistic de Natație
Galerie foto

❚ Noua generație are nevoie de noi, tocmai de aceea trebuie să lucrăm ca o echipă și să ne sprijinim unii pe ceilalți. Am spus-o de fiecare dată, că vin cu mare drag la Târgoviște”, a transmis Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern ❚ „Lansez o invitație către iubitorii de sport din Târgoviște și din județul Dâmbovița, să vină la Complexul Turistic de Natație, pentru a vedea o competiție cu adevărat important”, s-a exprimat și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan ❚ „Avem o infrastructură sportivă la cele mai bune standarde și acest lucru cred că ne îndreptătește să sperăm că vom aduce cât mai multe competiții oficiale la Bazinul Olimpic de la Târgoviște”, a punctat și managerul Direcției Complex Turistic de Natație, Ciprian Prisăcaru ❚ Ediția 2019 a Campionatului Național de Cadeți, competiția rezervată sportivilor cu vârsta între 12 și 14 ani, va debuta joi și se va finaliza duminică. S-au calificat 390 de sportivi (227 la masculin și 163 la feminin), reprezentând 64 de cluburi

 

LIVIU DOBRE


„Organizăm pentru al treilea an consecutiv Campionatele Naționale de Cadeți la Târgoviște, iar copiii sunt foarte mulțumiți de condițiile de competiție. Anul acesta, timpii de calificare pentru Campionatul Național au fost mult mai puternici, pentru că ne dorim ca performanțelor copiilor să crească, și iată că tot avem 390 de sportivi care s-au calificat la această ediție. Noi nu am putea organiza un Campionat Național fără ajutorul autorităților locale și țin să le mulțumesc pentru acest lucru! Noua generație are nevoie de noi, tocmai de aceea trebuie să lucrăm ca o echipă și să ne sprijinim unii pe ceilalți. Am spus-o de fiecare dată, că vin cu mare drag la Târgoviște”, a explicat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, pentru ce a a ales Complexului Turistic de Natație gazda Campionatului Național de Înot Cadeți, din momentul în care a devenit funcțional.

„Înotul devine din ce în ce mai iubit la Târgoviște”

„Lansez o invitație către iubitorii de sport din Târgoviște și din județul Dâmbovița, să vină la Complexul Turistic de Natație, pentru a vedea o competiție cu adevărat importantă! Este la început de drum această disciplină la Târgoviște, însă eu sunt convins că în perioada următoare vor apărea și rezultatele, atunci când există implicare, iar înotul devine din ce în ce mai iubit”, a sunat și mesajul primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, lansat în cadrul unei conferințe de presă, care l-a avut ca amfitrion pe Ciprian Prisăcaru, managerul Direcției Complex Turistic de Natație. „Vreau să-i mulțumesc doamnei președinte Camelia Potec, pentru faptul că ne dă importanță și pentru că în calendarul competițional al federației a luat în considerare și Târgoviștea! Avem o infrastructură sportivă la cele mai bune standarde și acest lucru cred că ne îndreptătește să sperăm că vom aduce cât mai multe competiții oficiale la Bazinul Olimpic de la Târgoviște”. Vor concura 390 de sportivi, reprezentând 64 de cluburi Ediția 2019 a Campionatului Național de Cadeți, competiția rezervată sportivilor cu vârsta între 12 și 14 ani, va debuta joi și se va finaliza duminică. Vor fi opt reuniuni, câte două în fiecare zi. Cele de dimineață vor începe la 9.30, iar cele de după-amiază au ca oră de start 17.00. S-au calificat 390 de sportivi (227 la masculin și 163 la feminin), reprezentând 64 de cluburi. Festivitatea de deschidere va avea loc joi, de la ora 16.30. Vă așteptăm la cel mai important eveniment sportiv organizat anul acesta la Complexul Turistic de Natație Târgoviște!