21.02.2020 00:09

Campioana din Dâmbovița va întâlni Minerul Costești

Campioana din Dâmbovița va întâlni Minerul Costești
Galerie foto

❚ Meciurile se vor juca în sistem eliminatoriu, pe 13 iunie (ora 18.00, în deplasare) și pe 20 iunie (ora 17.30, acasă) ❚ Flacăra Moreni este ultima formație a județului câștigătoare de baraj, în timp ce Dentaș Tărtășești și în două rânduri Gloria Cornești au eșuat ❚ În Vâlcea se joacă după un alt sistem, cu primele șase clasate la finalul sezonului calificându-se în play-off, doar că își păstrează punctele acumulate. Superliga este dominată de Minerul Costești (54p)

 

COSTIN MIHAI


Federația Română de Fotbal a stabilit programul barajului pentru promovarea în Liga a 3- a, iar campioana județului Dâmbovița va întâlni în dublă manșa câștigătoarea Ligii a 4-a din Vâlcea. Meciurile se vor juca în sistem eliminatoriu, pe 13 iunie (ora 18.00, în deplasare) și pe 20 iunie (ora 17.30, acasă). Câștigătoarea va promova în Liga a 3-a, acolo unde fotbalul dâmbovițean nu a mai dat o reprezentantă de patru ani. Flacăra Moreni este ultima formație a județului câștigătoare de baraj, în timp ce Dentaș Tărtășești și în două rânduri Gloria Cornești au eșuat. Tot echipa lui Nelu Radu conduce competiția județeană și anul acesta, pe finalul turului, cu 49 p, urmată de Roberto Ziduri (48) și Recolta Gura Șuții (46).

Minerul Costești e mare favorită în Vâlcea

În Vâlcea se joacă după un alt sistem, cu primele șase clasate la finalul sezonului calificându- se în play-off, doar că își păstrează punctele acumulate. Superliga este dominată de Minerul Costești (54p), Top 6 fiind completat de Cozia Călimănești (42), AFC Băbeni (40), FC Păușești Otăsău (36), Chimia 1973 Rm. Vâlcea (35) și Oltul Drăgoești (29). Favorită clară la câștigarea competiției este Minerul Costești.

Dâmbovița, în regiunea 5

Regiunea 1: Vaslui – Bacău; Botoșani – Suceava; Neamț – Iași

Regiunea 2: Sălaj – Bihor; Maramureș – Bistrița-Năsăud; Cluj – Satu Mare

Regiunea 3: Sibiu – Harghita; Alba – Brașov; Mureș – Covasna Regiunea

4: Timiș – Mehedinți; Arad – Caraș- Severin; Gorj – Hunedoara Regiunea

5: Dolj – Olt; Teleorman – Argeș; Vâlcea – Dâmbovița Regiunea

6: Prahova – Călărași; Giurgiu – București; Ilfov – Ialomița Regiunea

7: Tulcea – Constanța; Vrancea – Galați; Buzău – Brăila.