01.07.2022 00:12

Campanie de informare privind produsele românești

Campanie de informare privind produsele românești
Galerie foto

comunicat de presă

Partidul Național Liberal Dâmbovița a desfășurat miercuri, 29.06.2022, cea de-a doua acțiune din cadrul campaniei locale de informare și conștientizare a dâmbovițenilor, în privința consumului de produse românești și a importanței sprijinirii producătorilor locali.

În Piața „Mihai Viteazul” și Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște, dar și în centrul municipiului Moreni și în cartiere, au fost organizate puncte de informare, de unde au fost împărțite celor aflați în trecere, produse autohtone din județul Dâmbovița. Dacă anterior au fost distribuite legume și fructe provenite din zona Valea Dâmboviței și Cartierul Matei Voievod, de această dată au fost promovate produsele provenite din zona Lungulețu.

În cadrul acțiunii, ce face parte din campania „PNL Dâmbovița promovează produsele românești și sprijină producătorii locali”, oamenii au fost informați asupra impactului comportamentului de cumpărare pentru sănătatea și pentru nivelul nostru de trai. Atunci când cumpărăm produse locale avem garanția unor produse sănătoase, gustoase, de calitate superioară și sprijinim economia României.(...)

La acțiune au participat Aurelian Cotinescu-Secretar General PNL Dâmbovița, consilierii locali PNL Târgoviște și PNL Moreni și reprezentanți TNL Târgoviște și TNL Moreni.

Acțiunile PNL Dâmbovița vor continua și în alte zone ale municipiului Târgoviște, dar și în localitățile din județul Dâmbovița.

Aurelian Cotinescu, secretar general PNL Dâmbovița