28.09.2018 00:20

Campania "Semnează pentru Unire"

Campania
Galerie foto

❚ Cortul echipei care strânge semnături a fost montat lângă statuia lui Mircea cel Bătrân din apropierea intrării în sediul Consiliului Județean Dâmbovița

 

A.V.


În Târgoviște, pe Platoul Prefecturii (Piața Tricolorului) a fost montat, recent, cortul campaniei „Semnează pentru UNIRE”, care a ajuns, astfel, și în municipiul reședință al județului Dâmbovița. Echipa care strânge semnături se află lângă statuia lui Mircea cel Bătrân din apropierea intrării în sediul Consiliului Județean Dâmbovița. „Fiecare semnătura contează! Vă așteptăm în fiecare zi de la ora 8:00 pana după masă la 17:00. Un milion pentru UNIRE!”, au postat pe o rețea de socializare susținătorii inițiativei, printre care se numără și profesorul Cornel Mărculescu, reprezentantul campaniei în județul Dâmbovița.

95.852 de semnături pe site-ul campaniei

Pe portalul online al inițiativei se strânseseră deja 95.852 de semnături la momentul redactării materialului. Obiectivul campaniei este enunțat astfel: „Vrem ca Unirea Basarabiei cu România să fie posibilă efectiv și din punct de vedere Constituțional. Consolidăm voința de unire a oamenilor printr-o prevedere explicită în Constituție, care să garanteze că înfăptuirea actului este doar o problemă de ani”, declară, pe site-ul „1 milion pentru Unire”, reprezentanții campaniei.