01.09.2014 00:19

Campania „Vacanță la Muzeul Poliției Române” s-a încheiat cu înmânarea diplomelor

Campania „Vacanță la Muzeul Poliției Române” s-a încheiat cu înmânarea diplomelor
Galerie foto

❚ Cei 26 de copii, cu vârste între 6 și 14 ani, au primit diplomele chiar de la comisarul șef Danil Zepiși, inspectorul șef al Poliției Dâmbovițene ❚ Fascinați de toate activitățile, întâlnirile și exercițiile desfășurate alături de polițiștii din diferite structuri, timp de două săptămâni, mulți dintre copii și-au manifestat dorința de a deveni, ce altceva, decât polițiști

P.D.


La Târgoviște, s-a încheiat campania „Vacanță la Muzeul Poliției Române”, cum altfel decât cu înmânarea de diplome. Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița, comisar șef Danil Zepiși, a oferit aceste diplome celor 26 de elevi, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, care au participat la activitățile cuprinse în campanie.

Alături de inspectorul șef al Poliției dâmbovițene, s-au aflat purtătorul de cuvânt al instituției – Adelina Torcică și Cristina Nica – muzeograf, cea care a coordonat campania inedită de la Târgoviște. Activitățile care s-au desfășurat timp de două săptămâni (18-30 august) au avut caracter educativ și au fost structurate pe două teme principale: regulile de circulație rutieră și infracțiunile de crimă organizată.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Au avut loc întâlniri inedite între copii și polițiști din diferite structuri de ordine, exerciții demonstrative cu explicarea fiecărei etape, concursuri și simulări rutiere, ateliere în care copiii au confecționat legitimații și insigne de polițist.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Dâmbovița a felicitat copiii pentru tot ceea ce au realizat și învățat în aceste două săptămâni, urându-le pe mai departe succes la școală, mai ales că mulți dintre ei – fascinați de ceea ce au văzut și aflat - și-au manifestat dorința de a deveni, ce altceva, decât polițiști.