04.10.2023 00:12

Căminul de Bătrâni, în vizorul Primăriei Niculești

Căminul de Bătrâni, în vizorul Primăriei Niculești
Galerie foto

*„Există o estimare a costului, este vorba de vreo 700.000 de euro. Clădirea are două niveluri, subsol, parter, are 1600 mp suprafață desfășurată, iar  curtea este  de aproape 3 ha” *Conducerea Primăriei Niculești se bazează și pe sprijinul CJD pentru achiziționarea acestui sediu

 

Conducerea UAT Niculești vrea să urgenteze achiziționarea clădirii în care se află  Centrul de Asistență Medico – Socială din localitate! Imobilul  se află în propritatea mai multor persoane, care trebuie să-și dea acordul pentru această vânzare. Autoritatea locală tatonează de mult timp terenul pentru achiziția imobilului care s-ar ridica la circa 700.000 de euro. De la primarul comunei Niculești, Dorinel Soare am aflat că Centrul de Asistență Medico - Socială din localitate este foarte căutat, acesta funcționează deja la capacitate maximă și chiar cu liste de așteptare.

„Suntem în negocieri cu proprietarii imobilului în care funcționează Centrul de Asistență Medico-Socială Niculești,  pentru că sunt mai mulți proprietari... Urmează să facă și dumnealor un raport de evaluare, am făcut și noi unul, după care urmează să vedem la ce concluzii ajungem pentru că noi intenționăm să-l cumpărăm... Există o estimare a costului, este vorba de vreo 700.000 de euro. Clădirea are două niveluri, subsol, parter, are 1600 mp suprafață desfășurată, iar curtea este de aproape 3 ha. Centrul este foarte căutat, avem liste de așteptare pentru acest cămin de bătrâni, care este plin la momentul actual. Oamenii sunt bine îngrijiți. Primăria suportă plata utilităților, iar Consiliul Județean Dâmbovița plata cheltuielilor de personal, cu excepția asistenților medicali care sunt plătiți de Casa de Sănătate. Noi ne dorim să urgentăm achiziționarea acestui imobil, bineînțeles și cu sprijinul CJD, pentru că nu avem toți banii necesari”, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta Stanciu