30.10.2014 15:30

Calificare fără emoții

Calificare fără emoții
Galerie foto

COSTINEL NEAGU


Stadionul din Comișani. Spectatori: 100. Au marcat: Dinu (5, 8), Stan (9), Sfetcu (22), Ciocîrdaru (34), Oprea (86) / Scarlat (63), Bolozan (68). Au arbitrat: Bogdan Ivașcu - Bogdan Bădescu, Alexandru Ana. Cartonaș galben: Bolozan (28). Șuturi spre poartă: 10-6. Șuturi pe poartă: 7-4. Cornere: 4-7.

Comișani: Oancea - Stan (75 I. Coman), Păștin, Bărboiu, Oprea, Ciocîrdaru, Constantin, Stoica, Șerb (89 Arsene), Sfetcu, Dinu. Antrenor: Ion Piciorang.

Finta: Ene - C. Pena, Voicu, Sima (54 Vișan), Dascălu (53 Scarlat), Vasile, Bolozan, Bucur, Tudor, I. Pena, Ioniță. Antrenor: Victor Ghergoiu.

Meci frumos ieri la Comișani, la capătul căruia gazdele au obținut o calificare fără emoții în faza 16-imilor de finală. Victoria are un debut fulminant și în minutul 9 era deja 3-0. Primul gol este marcat în minutul 5, Dinu finalizând din șase metri serva lui Stan. Trei minute mai târziu același jucător realizează „dubla”, după ce îl învinge pe Ene cu un șut la colțul lung.

Tot Dinu a stat la originea golului trei, când i-a pasat lui Stan, jucătorul Victoriei marcând cu un șut de la 20 de metri. Gazdele se mențin în atac, Dinu având o nouă oportunitate în minutul 21, dar șutul său din careu lovește transversala porții. În minutul următor se face 4-0, Sfetcu punctând după o acțiune personală. Ciocîrdaru își trece și el numele pe lista marcatorilor după o acțiune prelungită de atac a gazdelor, mingea lovind și bara porții lui Ene.

Oaspeții nu au contat deloc în prima repriză, având puține acțiuni de atac. Partea secundă a fost mai bună pentru echipa din Finta, care a marcat de două ori. Mai întâi punctează Scarlat, care îl învinge pe Oancea cu un șut la colțul lung, apoi Bolozan transformă impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri (68). Oaspeții au o nouă ocazie în minutul 70, dar șutul lui Bucur din careu este respins în extremis de Oancea.

Ultimul gol al partidei este reușit de Oprea în finalul jocului. Cel mai bun jucător al meciului a fost Dinu, atacantul gazdelor marcând două goluri în poarta echipei din Finta.