23.07.2020 00:10

Caibăr speră să se evite retrogradarea

Caibăr speră să se evite retrogradarea
Galerie foto

❚ Fotbalul târgoviștean și-a atras mulți simpatizanți, orașul fiind unul pasionat de sportul rege, iar jucătorii care au avut ocazia să evolueze pentru municipiul reședință al județului au rămas cu o impresie plăcută. ❚ „Păcat de această echipă și de oraș, pentru că este iubitor de fotbal, sper să evite retrogradarea. Poate sunt probleme la echipă, au jucat cu sabia la gât să câștige fiecare meci și au cedat presiunii” ❚ „Nu cred că Moldovan trebuia schimbat. Cherchez îmi place cel mai mult. Nu am putut să urmăresc toate meciurile și nu știu de ce nu a jucat mai mult” ❚ „Nu am cum să uit niciodată debutul la Liga I, la Ceahlăul Piatra Neamț. Am început fotbalul la 11 ani, la Târgoviște, iar primul meu antrenor a fost Gheorghe Păsărică. La seniori am debutat la 16 ani în Liga a III-a”

 

COSMIN SAVA

 


 

Județul nostru a propus de-a lungul timpului mulți fotbaliști interesanți, dar și echipe care au atras atenția la nivel național. În acest moment, Chindia este formația care a reușit să facă pasul către fotbalul mare, însă finalul de sezon este unul complicat pentru trupa pregătită de Emil Săndoi, care este mai aproape de retrogradare decât de o nouă stagiune la nivelul primei ligi. Fotbalul târgoviștean și-a atras mulți simpatizanți, orașul fiind unul pasionat de sportul rege, iar jucătorii care au avut ocazia să evolueze pentru municipiul reședință al județului au rămas cu o impresie plăcută.

„La seniori am debutat la 16 ani în Liga a III-a”

Daniel Caibăr a făcut parte din lotul „Micului Ajax” și încă urmărește cu interes parcursul formației târgoviștene. Caibăr consideră că Moldovan nu ar fi trebuit schimbat, dar nu înțelege ce s-a petrecut în cadrul formației din prima ligă, pentru că startul sezonului a fost unul bun. Fostul fotbalist al echipei târgoviștene este impresionat de calitățile lui Cristi Cherchez. „Nu am cum să uit niciodată debutul la Liga I. Am debutat la Ceahlăul Piatra Neamț, am intrat în teren în minutul 81 la 2-2, acesta fiind și scorul final. Am început fotbalul la 11 ani, la Târgoviște, iar primul meu antrenor a fost Gheorghe Păsărică. La seniori am debutat la 16 ani în Liga a III-a”.

„E cam greu să evite retrogradarea Chindia”

„După situația din clasament, e cam greu să evite retrogradarea Chindia. A început bine campionatul, nu știu ce s-a întâmplat pe parcurs. Păcat de această echipă și de oraș, pentru că este iubitor de fotbal, sper să evite retrogradarea. Poate sunt probleme la echipă, au jucat cu sabia la gât să câștige fiecare meci și au cedat presiunii, asta e părerea mea. Nu pot să acuz pe nimeni de la echipă, pentru că nu știu ce se întâmplă acolo. Nu cred că șocul era produs de schimbarea antrenorului, tot jucătorii sunt pe teren, nu s-au făcut transferuri. Echipa avea nevoie de un suflu nou, de câțiva jucători foarte buni. Nu cred că Moldovan trebuia schimbat. Cherchez îmi place cel mai mult. Nu am putut să urmăresc toate meciurile și nu știu de ce nu a jucat mai mult”, a transmis Caibăr în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.