18.04.2018 01:08

Burtescu poate prelua arbitrajul dâmbovițean

Burtescu poate prelua arbitrajul dâmbovițean
Galerie foto

* „Dacă mi se va propune funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, iau în calcul o asemenea provocare. Sunt dispus să lucrez cu domnul Tudor”, a transmis inspectorul DJST

COSTIN MIHAI

 


 

Tudor Emil e așa de sigur de victorie la alegerile de pe 26 aprilie, încât a și început să acopere posturile din organigramă. Iar când a spus că va interveni cu schimbări la nivelul comisiilor, s-a referit în primul rând la cea de arbitraj, unde are de gând să-l sacrifice pe Ioan Negoescu. Funcția cea mare la CJA Dâmbovița va fi preluată foarte probabil de Septimiu Burtescu, fostul coleg al lui Tudor Emil la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița. Fost fotbalist și arbitru, acum observator, ,,Burtă” este inspector la DJST, dar și antrenor la juniorii Chindiei. Însă are și o problemă, episodul Antalya 2017!

„Iau în calcul o asemenea provocare!”

„Dacă mi se va propune funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, iau în calcul o asemenea provocare. Sunt dispus să lucrez cu domnul Tudor”, ne-a transmis Burtescu. Din echipa lui Emiluț va face parte și Cristi Catană, tot ca secretar, așa cum au mai spus sursele noastre, un alt membru din grupul „deghizaților”. Conștient că Burtescu, dar mai ales Catană, controlează voturi, Tudor le-ar fi promis funcții, pentru a câștiga disputa electorală cu Ionuț Iugulescu și Aurelian Godinac. Rămâne de văzut dacă noile alianțe îl vor ajuta pe „Tutankhamon” sau îl vor îngropa.