29.09.2014 00:18

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

VIOLETA STANCIU


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița a organizat, la Târgoviște, vineri, 26 septembrie a.c., Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Au participat 45 de agenți economici, care au pus la dispoziția celor aflați în căutarea unei slujbe o ofertă de 273locuri de muncă.

La această ediție a bursei locurilor de muncă s-au prezentat 486 de persoane, iar dintre acestea 207 au fost selectate în vederea angajării. Merită subliniat faptul că dintre participanți 217 au fost chiar absolvenți ai diferitelor forme de învățământ. „Au fost și societăți comerciale prezente la bursă care aveau nevoie de angajați din promoția de absolvenți 2014, pentru că angajatorii respectivi erau interesați să încheie convenție cu AJOFM Dâmbovița.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Există prevederi în acest sens în Legea 76 de subvenționare a locurilor de muncă pentru absolvenții din anul curent”, ne-a declarat Daniela Stanca, purtătorul de cuvânt al AJOFM Dâmbovița. Domeniile de activitate prezentate de bursă au fost destul de diversificate, respectiv industria confecțiilor textile, industria prelucrării mecanice, industria transporturilor, industria chimică, hoteluri și restaurante, coafeze, manichiuriste.