20.02.2020 00:10

Burlacu regretă despărțirea de Chindia

Burlacu regretă despărțirea de Chindia
Galerie foto

❚ „Am venit să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul, acela de a rămâne în Liga 1, însă încă de la început nu mi s-a dat șansa de joc și să arăt ce pot, deși am fost dorit de mister” ❚ „Cum au procedat cei de la Chindia în această perioadă, îmi lasă un gust amar și-mi arată nivelul la care este fotbalul în România” ❚ „Deși am fost golgheterul echipei în cantonamentul din Turcia, decizia de a nu mai face parte din lot a fost luată cu mult înainte, fără însă să fiu anunțat” ❚ „Am fost amăgit timp de două luni, pentru ca înainte cu 48 de ore de încheierea perioadei de transfer să fiu anunțat că nu mai fac parte din planurile lui mister”

 

COSTIN MIHAI


Andrei Burlacu a postat un text plin de sensibilitate pe pagina de Facebook, prin care și-a anunțat despărțirea de gruparea târgovișteană. Vă lăsăm să-l parcurgeți, după care comentariile și concluziile vă aparțin. Viorel Moldovan (mister cum îi spune Burlacu – cu „m” mic) a anunțat că va sparge buboiul. A nimerit oare buboiul care ascunde adevăratul puroi?

„Plec de la club cu un gust amar”

„Salutare tuturor! După cum știți deja mi-am reziliat contractul cu Chindia Târgoviște, însă plec de la club cu un gust amar. Am venit să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul, acela de a rămâne în Liga 1, însă încă de la început nu mi s-a dat șansa de joc și să arăt ce pot, deși am fost dorit de mister. Am avut și evoluții BUNE, însă la următorul meci fie eram rezervă, fie nu eram în lot deloc, fără nici o explicație. Am trecut peste, am fost profesionist, am dat totul la antrenamente. Cum au procedat cei de la Chindia în această perioadă, îmi lasă un gust amar și-mi arată nivelul la care este fotbalul în România. Deși am fost golgheterul echipei în cantonamentul din Turcia, decizia de a nu mai face parte din lot a fost luată cu mult înainte, fără însă să fiu anunțat. Am fost amăgit timp de două luni, pentru ca înainte cu 48 de ore de încheierea perioadei de transfer să fiu anunțat că nu mai fac parte din planurile lui mister. Cu 48 de ore înainte! Dacă știam din iarnă, poate m-aș fi pregătit cu o altă echipă din Liga 1 și aș fi avut ocazia să arăt că perioada prin care trec este una trecătoare”.

„Salut toți fanii echipei din Târgoviște!”

„Știu că mulți vă întrebați: ce se întâmplă cu Andrei Burlacu? Nu vreau să-mi expun viața în public, însă vă pot spune atât: problemele de familie mi-au afectat cariera, tocmai când eram pe val, iar cel care ar fi trebuit să mă îndrume în viață și să aibă grijă de mine a profitat de succesul meu în fotbal. Nu a fost o perioadă ușoară, credeți-mă! Acum numi rămâne decât să evoluez în următoarea perioadă în Liga a 2-a, pentru ca mai apoi să pot reveni în prima ligă. Știu că în viață trebuie să fii corect cu tine și cu cei din jur, însă nu așa au procedat cei de la Chindia Târgoviște. Salut toți fanii echipei din Târgoviște, care au fost alături de noi și ne-au încurajat! Salut și fanii Universității Craiova, care m-au încurajat în momentele grele! Vă iubesc!”