01.04.2024 00:10

Buni la sporturile de sală

Buni la sporturile de sală
Galerie foto

După ce a jucat finala Cupa României, echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a fost aproape de o mare surpriză în prima manșă a semifinalei cu liderul CSM Constanța. Fetele lui Cătălin Tănase au fost la conducere în finalul partidei de la malul mării, însă a pierdut în ultimele 4 secunde, după ce a adversarul a marcat de la libere.

Un eșec frustrant, însă o replică puternică oferită de formația târgovișteană, care a revedenit în scurt timp, după eliberarea de interdicții, o forță a baschetului feminin românesc. La forma pe care o arată echipa municipalității, sunt convins că nu va renunța la misiunea de a prinde o finală și în campionat. Pentru asta, este nevoie de o primă victorie vineri, la Târgoviște, iar mai apoi de încă una la Constanța.

Pare greu, dar nu imposibil. Chiar și așa, echipa lui Cătălin Tănase a impus respect încă de la primul sezon de „libertate”, reușind să avanseze în fazele superioare ale competițiilor interne. Un parcurs bun are și echipa de volei feminin a urbei, câștigătoare a Cupei României, calificată, la rându-i, în semifinalele campionatului. Dacă fotbalul a suferit în acest sezon în Târgoviște, sporturile de echipă se mișcă bine.

Cum sunt speranțe că și Sala Polivalentă va intra într-un amplu proces de modernizare, atunci progresul sportiv dâmbovițean va fi evident. Din păcate, durerea cea mare o reprezintă Chindia, care a ajuns să joace cu Tunari sau Progresul Spartac, în play-out-ul ligii secunde.

 

 

Costin Mihai