24.01.2016 23:14

Buldoexcavatorul cu lamă, de mare folos la deszăpezire

❚ Acțiune ca la carte în localitate, grație implicării primarului interimar și mobilizării angajaților primăriei împreună cu beneficiarii venitului minim

VIOLETA STANCIU


Autoritățile publice locale din comuna Produlești nu au fost luate prin surprindere de zăpada abundentă căzută săptămâna trecută Acestea au acționat imediat și au reușit să elibereze într-un timp relativ scurt principalele artere de circulație, dar și trotuarele aferente acestora, iar buldoexcavatorul cu lamă, achiziționat de primărie din fonduri europene, a fost de mare ajutor în ceea ce privește acțiunea de deszăpezire a comunei.

Primarul interimar George Georgescu ne-a declarat că totul s-a realizat cu forțe proprii, cu oamenii primăriei și beneficiarii venitului minim garantat.

„A fost primul an în care toate drumurile au fost deszăpezite din timp. Am acționat imediat noaptea și nu am avut nicio problemă, nicio reclamație, pentru că nu au existat ulicioară sau drum blocat. Dimineața când oamenii au plecat la muncă au găsit strada curată. Am folosit utilajul nostru din dotare, achiziționat pe fonduri europene, buldoexcavatorul cu lamă de deszăpezit. Eu am monitorizat toată lucrarea, am stat cu ei toată noaptea, iar dimineața a fost totul curățat. A doua zi am avut o altă acțiune de amploare, în sensul că am aruncat cu nisip pe toate străzile pentru a se distruge gheața”, ne-a precizat primarul interimar al comunei Produle ști.