03.04.2017 00:17

Bugetul pe 2017, mai mare

Bugetul pe 2017, mai mare
Galerie foto

Interviu cu primarul Nica Gheorghe

VIOLETA STANCIU


Rep.: Ați definitivat bugetul pe anul 2017?

- Da, l-am definitivat! Vineri, 31 martie a.c. am avut ședința ordinară de consiliu local în care am aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2017.

Rep.: Sunteți mulțumit de bugetul din acest an?

- E mai mare, nu cu mult, dar este mai mare decât cel din 2016. Eu sunt mulțumit cu bugetul pe care îl am și mă refer atât la situația încasărilor pe care le-am avut, dar și la banii pe care i-am primit de la CJD și de la Administrația Finanțelor Publice Dâmbovița, vorbesc de ce ni s-a repartizat.

Rep.: Pentru perioada următoare, ce investiții aveți în plan la Dobra?

- Am depus 2 proiecte pe OG 28 la Ministerul Dezvoltării Regionale. Unul se referă la modernizare și dotare dispensar în satul Dobra, iar celălalt la construirea unui dispensar comunal uman în satul Mărcești.

Rep.: În ceea ce privește infrastructura rutieră mai aveți ceva de executat?

- Mai avem de turnat al doilea strat de asfalt pe o porțiune de drum pe care o avem în asociere cu CJD... Este vorba de puțin peste un kilometru de drum... în satul Dobra. Este o asociere de 50% - 50%. Noi am dat partea noastră de 50%, iar acum a rămas CJD, care anul acesta rezolvă situația.

Rep.: Deci se poate spune că localitatea Dobra, pe care o administrați de ani buni, a rezolvat definitiv problema drumurilor în sensul că acestea sunt asfaltate în totalitate?

- Nu mai avem probleme din acest punct de vedere, toate drumurile din comună sunt asfaltate integral. Pot să vă spun că pe „modernizare drumuri comunale” am avut și un proiect pe exploatații agricole, în cadrul căruia au fost asfaltați 10 km... Este vorba de drumurile din câmp dintre tarlale. În 2013 am avut recepția la aceste drumuri agricole.