30.09.2014 00:15

Bucureștean, pus pe furturi în Dâmbovița

❚ Reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat”, „furt în scop de folosință”, „distrugere” și „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, față de suspect s-a luat măsura controlului judiciar


Agenți din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragomirești s-au sesizat din oficiu, în data de 27 septembrie a.c., cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani, din București, a escaladat gardul împrejmuitor al unei societăți din localitatea Mănești, de unde a sustras un autoturism, proprietatea numitului R.N.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Bărbatul a condus autoturismul sustras pe drumurile publice, provocându-i mai multe avarii. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bănuitul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat”, „furt în scop de folosință”, „distrugere” și „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

La data de 28 septembrie a.c., față de acesta s-a luat măsura controlului judiciar.

 

Compartimentul relații publice al IJP Dâmbovița