14.09.2021 00:13

Borsetă cu acte, bani și telefoane înapoiată de jandarmii montani unui ploieștean

Borsetă cu acte, bani și telefoane înapoiată de jandarmii montani unui ploieștean
Galerie foto

*În borsetă, pe lângă bani, se mai aflau două telefoane, documente personale, precum carduri bancare și cartea de identitate, cu ajutorul căreia jandarmii au reușit să identifice persoana care o pierduse

 

Datorită vigilenței de care au dat dovadă jandarmii montani de la Postul Peștera, aflați în patrulare pe traseele turistice, un ploieștean și-a recuperat, în acest weekend, borseta pierdută în munții Bucegi.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Ploiești, se afla împreună cu familia și alți prieteni la munte pentru a vizita un obiectiv turistic. La plecare din zona Peșterii Ialomiței, turistul a uitat borseta pe capota autoturismului, iar în timpul mersului aceasta s-a pierdut.

Jandarmii montani au găsit-o pe marginea drumului în zona Lunca Padinei. La scurt timp l-au identificat pe proprietar și i-au înapoiat bunul pierdut, iar acesta le-a mulțumit pentru gestul și operativitatea de care au dat dovadă.

În borsetă, pe lângă bani, se mai aflau două telefoane, documente personale, precum carduri bancare și cartea de identitate, cu ajutorul căreia jandarmii au reușit să identifice persoana care o pierduse.

 

Informare, Relații Publice și cu Publicul