14.01.2019 00:09

Bogdan Șandru a ajuns sub comanda lui Viorel Moldovan

Bogdan Șandru a ajuns sub comanda lui Viorel Moldovan
Galerie foto

❚ Șandru a mai jucat la Tricolorul Breaza, AFC Filipeștii de Pădure, CSMS Iași, Unirea Câmpina, Fortuna Poiana Câmpina, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj. ❚ S-a zvonit în ultimul timp că la formația târgovișteană ar putea ajunge și Daniel Popa, Denis Ciobotariu și Laurențiu Corbu.

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a reușit să aducă un nou jucător, după ce zilele trecute Mihai Neicuțescu a revenit la Târgoviște sub formă de împrumut, de la Dinamo București. De această dată, la Chindia a ajuns un jucător în compartimenul defensiv, Bogdan Șandru, ultima dată la Dunărea Călărași, formație de primă ligă. Fundașul central de 29 de ani vrea să obțină o nouă promovare în Liga I, după ce în sezonul trecut a reușit asta sub comanda lui Dan Alexa. Șandru a mai jucat la Tricolorul Breaza, AFC Filipeștii de Pădure, CSMS Iași, Unirea Câmpina, Fortuna Poiana Câmpina, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj. Acesta a evoluat în 7 meciuri pentru Dunărea în prima ligă, ultima partidă în care a evoluat fiind remiza cu Gaz Metan, din data de 28 octombrie 2018.

Corbu nu vine

S-a zvonit în ultimul timp că la formația târgovișteană ar putea ajunge și Daniel Popa, Denis Ciobotariu și Laurențiu Corbu. Popa a plecat în Antalya cu lotul dinamovist, despre situația Ciobotariu nu a apărut vreo noutate, iar Corbu a transmis pentru dbonline. ro că este exclus să ajungă la Chindia în această pauză competițională. „Nu m-a sunat nimeni de la Chindia. Tot ce s-a zis despre mine că voi ajunge la Târgoviște nu este adevărat. Sunt în discuții avansate cu mai multe echipe, dar cu Chindia nu există vorba despre așa ceva.Voi lua o decizie clară în zilele următoare”, a spus Corbu.