08.06.2022 00:14

Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!

Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Galerie foto

*,,Odată cu intrarea la guvernare a  PSD lucrurile s-au schimbat în bine, iar municipiul Târgoviște nu a mai fost ignorat’’

 

Participarea la guvernare a Partidului Social Democrat este benefică pentru municipiul Târgoviște și pentru problemele pe care autoritățile locale trebuie să le rezolve în interesul cetățenilor!  Aceasta este concluzia trasă de secretarul general al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște  la ultima conferință de presă de la PSD Dâmbovița, care a coincis și cu împlinirea a șase luni de guvernare a PSD în actuala formulă. Edilul Târgoviștei recunoaște că lucrurile s-au schimbat radical în bine pentru municipalitate în momentul în care social democrații au revenit la guvernare, pentru că de la acel moment orașul nu  a mai fost exclus de la repartizarea fondurilor guvernamentale așa cum se întâmpla pe timpul Guvernului PNL-USR.

„Odată cu intrarea la guvernare a PSD lucrurile s-au schimbat în bine, iar municipiul Târgoviște nu a mai fost ignorat. Nu că a fost favorizat pentru că nu asta am vrut. Am vrut numai să fim și noi pe aceeași  linie cu ceilalți. După intrarea la guvernare a PSD lucrurile s-au schimbat și am avut bani să susținem cota noastră din proiectele cu finanțare europeană și nu sunt puține și am avut bani să derulăm și anumite investiții proprii de o valoare destul de importantă și să putem pune în practică câteva soluții de natură să contribuie la îmbunătățirea vieții târgoviștenilor. Eu am fost un promotor al participării PSD la guvernare chiar dacă în interiorul partidului erau... păreri și păreri. Tocmai din această perspectivă nu vreau să mă gândesc cum ar fi arătat bugetul municipiului Târgoviște în acest moment în situația în care ne-am fi bucurat și noi de puțin sprijin din partea Guvernului... Din punctul meu de vedere, ca primar al municipiului Târgoviște, raportat la târgovișteni, intrarea PSD la guvernare a însemnat un pas important înainte pe ceea ce înseamnă susținerea proiectelor, în general a administrațiilor publice locale... Avem deja două proiecte importante finanțate la nivel de pregătire a proiectelor tehnice, este vorba de Parcul Chindia și Șanțul și Valul Cetății, proiecte importante pe zona de reabilitare termică a blocurilor, pe zona de mobilitate urbană și de asemenea proiecte pe ceea ce înseamnă parcuri și zone verzi în municipiul Târgoviște, acestea adăugându-se la proiectele cu finanțare guvernamentală Anghel Saligny ( 20 de străzi și 43 de milioane de lei pentru municipiul Târgoviște), plus proiectele pe care le derulăm prin Compania Națională de Investiții  (baza sportivă de la Complexul de Natație dar și o sală de sport pe care Primăria Târgoviște o va construi la Universitatea Valahia Târgoviște). În concluzie, participarea la guvernare a PSD este benefică pentru municipiul Târgoviște și pentru problemele pe care noi trebuie să le rezolvăm”, a declarat secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei, la ultima conferință de presă de la PSD Dâmbovița.

 

 

Violeta Stanciu