24.07.2015 00:07

Beni Popescu îi răspunde dur lui Vali Junghie

Beni Popescu îi răspunde dur lui Vali Junghie
Galerie foto

❚ „El a știut să vândă meciuri cui a avut nevoie, să vedem cui va vinde de acum încolo. Să vedem cu cine mai joacă în campionat. Mai mulți jucători și-au exprimat dorința să nu se mai ducă acolo, când au auzit că plec eu de la Perșinari”, a atacat puternic Beni

COSTINEL NEAGU


„Jurnal de Dâmbovița” a scris în ziarul de ieri despre de intenția finanțatorului de la Perșinari, Valică Junghie, de a-i bloca transferul lui Beni Popescu la Știința Odobești. Fostul jucător și antrenor al Voinței reacționează astăzi la fel de dur, lovind puternic în omul cu banii de la Perșinari.

„Nu este nicio problemă dacă nu îmi dă transferul să plec la altă echipă. Mă las de fotbal și gata, oricum am 39 de ani. Nea Valică minte când spune că am plecat fără să spun. L-am anunțat pe fiul său, Mircea, cu trei săptămâni înainte, cum poate să spună că nu a știut?”.

„Nea Valică nu știe decât să vândă meciuri”

Beni Popescu a mai spus că Vali Junghie mai are să-i achite niște restanțe bănești, lansând apoi câteva acuzații extrem de grave.

„Mie îmi plac oamenii de cuvânt. Dacă am vorbit o vorbă, să rămână vorbă. Ultimii bani pe care i-am primit au fost 300 de lei, pentru restul a rămas să mai negociem. De ce să negociem? Eu am jucat pentru banii ăștia și îi merit. Nea Valică a fost corect până la un punct. El a știut să vândă meciuri cui a avut nevoie, să vedem cui va vinde de acum încolo. M-a acuzat că am luat jucători de acolo să îi duc la alte echipe, ceea ce nu este adevărat. Să vedem cu cine mai joacă în campionat. Mai mulți jucători și-au exprimat dorința să nu se mai ducă acolo, când au auzit că plec eu de la Perșinari. El dădea bani jucătorilor în avans pe câte trei-patru etape și pe urmă nu mai veneau. La Crevedia, de exemplu, am folosit doi juniori în teren, pentru că nu mai aveam cu cine să jucăm”, a mărturisit Beni Popescu.

„Am oferte de la alte echipe, dar nu mă grăbesc”

Beni Popescu spune că are mai multe oferte, dar nu se grăbește să semneze deocamdată. Cea mai interesată echipă este Știința Odobești, care și-a manifestat dorința să-l transfere.

„Am o ofertă concretă de la Odobești, dar nu mă grăbesc să semnez, pentru că mai sunt și altele.Voi fi doar jucător unde mă voi duce, nu și antrenor. Cei de la Perșinari să zică mersi că le-am făcut echipă. M-a deranjat că nea Valică a vorbit de mine. De ce să vorbească de mine el?”, a încheiat Beni Popescu.