18.04.2014 08:07

BEC a constatat rămânerea definitivă a candidaturilor la europarlamentare

BEC a constatat rămânerea definitivă a candidaturilor la europarlamentare
Galerie foto

Biroul Electoral Central (BEC) a constatat rămânerea definitivă a candidaturilor la alegerile europarlamentare, a declarat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț. El a precizat că BEC va comunica birourilor electorale listele de candidaturi și candidaturile independente definitive înregistrate.

„BEC a constat rămânerea definitivă a candidaturilor înregistrate de Alianța electorală PSD-UNPR-PC, PNL, UDMR, PDL, Partidul Poporului Dan-Diaconescu, Partidul Mișcarea Populară, PNȚCD, Forța Civică, Partidul Alternativa Socialistă, Alianța Națională a Agricultorilor”, a spus Muhuleț.

Muhuleț a informat că BEC a constatat rămânerea definitivă a candidaturilor și pentru Partidul Noua Republică, cu excepția candidatei Dana Ioana Mihalache, pentru Partidul Dreptății Sociale, cu excepția candidatului Lucian Zelincă, și pentru Partidul Ecologist Român, cu excepția candidaților Nicola Cristina-Clara, Melinda-Andreea Egri, Ioan Aurelian Dragomir și Vlad-Constantin Lupică.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

BEC a constat rămânerea definitivă a candidaturilor independenților Pericle Iulian Capsali, Paul Purea, Costea Peter, Corina Georgiana Ungureanu, Constantin Filip Titian, Mircea Diaconu, Valentin Dăeanu și Dănuț Liga, a adăugat Muhuleț.

 

 

AGERPRES și Jurnal de Dâmbovița