31.07.2015 00:16

Bebeluș de 6 luni, la spital din cauza unui sirop

Bebeluș de 6 luni, la spital din cauza unui sirop
Galerie foto

❚ Reacția alergică a fost declanșată de un antibiotic administrat în cazul durerilor abdominale ale copiilor ❚ Salvatorii bebelu șului au fost jandarmii montani de la Postul Zănoaga, care au intervenit imediat după primirea apelului ❚ Mama și copilul au ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Municipal Sinaia

C.D.


 

Ieri, un bebeluș de doar 6 luni a ajuns la spital după ce a avut o reacție adversă la un sirop. Tânăra mamă, în vârstă de 31 de ani, s-a dus în vizită la părinți în zona Padina. Pentru că durerile abdominale sunt probleme frecvente la bebelu și, mămica i-a administrat copilului un sirop antibiotic.

La scurt timp, micuța a început să prezinte reacții alergice. Panicată, femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Fiind vorba despre o zonă în care accesul este îngreunat, a fost nevoie de intervenția jandarmilor montani de la Postul Zănoaga. Mama și copilul au fost transportați în condiții de siguranță până în zona Dichiu.

De acolo au fost transportați cu o ambulanță Spitalul Municipal Sinaia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.