18.05.2022 00:13

Bază sportivă nouă pentru școală

Bază sportivă nouă pentru școală
Galerie foto

*Încă de la începutul acestui an școlar, în cadrul festivității de deschidere, conducerea Primăriei Dobra, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, le-a promis elevilor că va fi asfaltat careul școlii, lucru care s-a și întâmplat

 

Au început lucrările la o nouă bază sportivă tip B, la Școala Gimnazială din satul Dobra! Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Daniel Nica. Infrastructura educațională a reprezentat mereu o prioritate pentru administrația publică locală din comuna Dobra. Astfel, elevii de la unitatea de învățământ amintită vor beneficia de o bază sportivă modernă, unde vor fi organizate numeroase competiții pentru diferite sporturi.

Totodată, edilul șef a mai transmis că a fost asfaltat și careul unității de învățământ din satul Dobra. Încă de la începutul acestui an școlar, în cadrul festivității de deschidere, conducerea Primăriei Dobra, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, le-a promis elevilor că va fi asfaltat careul școlii, lucru care s-a și întâmplat. Acum, Primăria Dobra bifează încă o reușită pe ceea ce înseamnă dezvoltarea infrastructurii educaționale din localitate.

„Au demarat lucrările de construire a bazei sportive tip B în satul Dobra, în incinta școlii și, totodată, a fost asfaltat careul școlii din satul Dobra, promisiune pe care eu și domnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, am făcut-o la festivitatea de deschidere a anului școlar. Îi mulțumesc și pe această cale domnului președinte pentru ca s-a ținut de promisiune, așa cum face de fiecare dată. Cu bucurie, vă anunț că, în această săptămână, voi depune un nou proiect pentru a construi o bază sportivă asemănătoare și la școala din satul Mărcești, proiect care se va derula tot în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 


Ștefan Khalil