23.09.2022 00:19

Bază sportivă modernă la Hulubești

Bază sportivă modernă la Hulubești
Galerie foto

*„Acest eveniment nu era posibil fără ajutorul CJD, în special al președintelui Corneliu Ștefan care întotdeauna a fost aproape de comuna noastră”, a declarat Ion Cursureanu, primarul comunei Hulubești

 

O bază sportivă modernă, realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), a fost inaugurată ieri în comuna dâmbovițeană Hulubești! Investiția a fost așteptată cu nerăbdare de tinerii din localitate, care au acum la dispoziție un spațiu nou și adecvat pentru practicarea activităților sportive! La eveniment au participat: conducerea Consiliului Județean Dâmbovița - respectiv președintele Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie - administratorul public Cristian Avanu, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, primari din localitățile învecinate, cetățeni din localitate și, bineînțeles, copiii care așteptau cu nerăbdare inaugurarea pentru a putea să intre pe terenul de fotbal.

Un sobor de preoți a sfințit finalizarea acestui obiectiv, după care primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu s-a adresat celor prezenți. Construit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, Subprogramul „Construcția / amenajarea / reabilitarea / modernizarea / dotarea bazelor sportive, a terenurilor de sport și a sălilor de sport”, terenul de sport din comuna Hulubești este o investiție în valoare de 499.488,28 lei.

,,Avem un eveniment deosebit în comuna Hulubești, inaugurarea acestei Baze Sportive pe care tinerii din comuna noastră și-au dorit-o de foarte mult timp. Acest eveniment nu era posibil fără ajutorul CJD, în special al președintelui Corneliu Ștefan care întotdeauna a fost aproape de comuna noastră. Această bază sportivă a fost construită cu o participație de 50%-50%. Totodată, tot aici, lângă primărie, în curând se vor construi un părculeț și un loc de joacă, care vor fi gata în maxim o lună și jumătate. Fără ajutorul CJD, eram mai în spate. Iată că și noi trebuie să fim alături de d-ul președinte până în pânzele albe”, a declarat primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu.

La rândul său, președintele CJD, Corneliu Ștefan l-a asigurat pe edilul de la Hulubești, dar și pe cetățenii comunei, că forul administrativ județean va acorda sprijin autorității locale astfel încât investițiile realizate să se reflecte și în creșterea standardului de viață al locuitorilor. ,,Pe lângă această bază sportivă, avem și o asociere pe drumuri comunale, avem două proiecte pe Programul Național Anghel Saligny pe care le-am promovat împreună, de aproape 4 milioane de lei, și nu în ultimul rând Hulubești se află printre cele 52 de localități care beneficiază de Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) privind infrastructura de apă și canal”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu