26.07.2022 00:09

Bătaie de joc în formă continuată

Bătaie de joc în formă continuată
Galerie foto

A fost o experiență interesantă, chiar o plăcere, să moderez conferința de presă și proba cântarului, care au precedat Confruntarea Titanilor, gala de kick box ajunsă la ediția cu numărul 24, avându-l ca organizator pe Daniel Mocanu. Găzduit de Sala Sporturilor din Târgoviște și transmis live pe Pro Arena, evenimentul a fost unul interesant.

Cu meciuri de un nivel bun, organizare profesionistă și public din toate categoriile sociale. Din păcate, luptele s-au desfășurat pe o căldură insuportabilă, atât pentru sportivi, cât și pentru spectatori. Saună în toată regula. Iar iarna, temperaturi siberiane. O bătaie de joc în formă continuată, fără să deranjeze pe cineva. Altădată o clădire simbol, Polivalenta din Târgoviște a ajuns o rușine națională.

În ultima perioadă, au dispărut de aici sporturile olimpice, dovadă că echipele de baschet și volei feminin ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au migrat către Sala Ioan Valerian, administrată competent de conducerea Clubului Sportiv Școlar. Foarte rar se mai întâmplă ceva la Sala Sporturilor, iar atunci când are loc un eveniment, e jale mare.

Cum a fost și weekend-ul trecut, când am văzut oameni leșinați de căldură. La gală a fost prezent, printre alții, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, deranjat, sunt convins, de sauna din Polivalentă. Poate că va interveni în vreun fel, pentru a schimba în bine fața Sala Sporturilor din Târgoviște, ajunsă pe mâna unor amatori.

 

 

Costin Mihai