18.07.2016 00:15

Bărbat înjunghiat mortal în fața copiilor

Bărbat înjunghiat mortal în fața copiilor
Galerie foto

❚ Sâmbătă noaptea, în timp ce se îndrepta spre casă împreună cu cei doi fii, un bărbat a fost înjunghiat mortal de un consătean

CORVIN DUMITRICĂ


Sâmbătă noaptea, în localitatea Vulcana Pandele, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost înjunghiat mortal de un localnic. Tragedia a avut loc pe o uliță a localității. Cei doi copii ai victimei au asistat la crimă și confirmă că agresorul s-a năpustit asupra tatălui lor. A lovit cu cuțitul, după care a fugit de la locul faptei, în timp ce băieții victimei în vârstă de 15 si 19 ani, au sunat imediat la Serviciul Unic de Urgență 112, solicitând ajutor medical și venirea de urgență a polițiștilor.

Salvarea Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița l-a transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde doctorii au constatat că acesta avea răni foarte grave și pierduse mult sânge. Eforturile lor de a-l salva s-au dovedit zadarnice. Suspectul a fost identificat de către anchetatori, iar cazul a fost preluat de un procuror. Deocamdată ,atacatorul este de negăsit, dar polițiștii dâmbovițeni spun că prinderea acestuia este o chestiune de ore, el urmând a fi reținut și arestat preventiv pentru a răspunde în fața instanței pentru odioasa crimă.