28.02.2024 00:15

Bărbați din China, depistați cu ședere ilegală

Bărbați din China, depistați cu ședere ilegală
Galerie foto

*Polițiștii de imigrări din Dâmbovița au depistat doi bărbați din China, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere *Acestora le-au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara noastră în termen de 15 zile

 

Polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Dâmbovița au desfășurat la data de 24 februarie a.c., o acțiune pe linia combaterii șederii și muncii ilegale a străinilor, pe raza de competență. Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat doi bărbați din China, cu vârste cuprinse între 46 și 50 de ani, pe raza Județului Dâmbovița, care  nu mai îndeplineau condițiile șederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceștia au intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere, nu au părăsit teritoriul țării noastre. Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele străinilor decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile.

De asemenea, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Biroul pentru imigrări al județului Dâmbovița