20.05.2022 00:11

Barajul supraviețuirii

Barajul supraviețuirii
Galerie foto

S-a comentat mult pe seama prestației dezamăgitoare a Chindiei din play-out, însă acum e trecut, iar prezentul și viitorul apropiat sunt mult mai importante. Mâine după-amiază este programat primul meci din barajul menținere/promovare cu Concordia Chiajna, în deplasare, după care urmează și revanșa de la Ploiești, cu târgoviștenii în calitate de gazde.

Pe hârtie, Chindia e mare favorită, însă va trebui să demonstreze asta și pe teren. Ar trebui să nu fie prea complicat, Chiajna prinzând play-off-ul la Liga a 2-a în ultima etapă și tot în ultima rundă și-a asigurat locul 5, unul de baraj, ținând cont de situația juridică a celor de la CSA Steaua București, formația de pe poziția a 4-a. Cam tras de păr, așa a ajuns Concordia în această situație, o formație care nu prea a emis pretenții cu primele clasate din liga secundă.

Chindia poate salva sezonul prin acest baraj, iar menținerea în Liga 1 este mai importantă decât pare. Ar fi multe de scris pe subiect, însă ne concentrăm acum pe greutatea momentului și pe susținerea echipei favorite. Sunt convins că vor merge la Chiajna sute de dâmbovițeni, ideal ar fi să poate pătrunde pe stadion fără complicații.

Să nu vă mire dacă în tribune vor fi mai mulți susținători ai Chindiei, chit că figurează ca echipă oaspete pentru acest joc. Unul al orgoliilor, de vreme ce în structura grupării ilfovene sunt doi foști oficiali ai Chindiei, Cristi Bălașa și Mugur Porumbacu, primul figurând ca director sportiv, iar al doilea ca ofițer de presă și responsabil al centrului de copii și juniori. Hai, Chindia!

 

 

Costin Mihai