14.10.2021 00:14

Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate

Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate
Galerie foto

*„Balastierele care funcționează pe raza localității ne ajută cel mai  mult la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc. Avem șase balastiere care sunt importante pentru Primăria Potlogi’’, a declarat primarul comunei  Potlogi, Nicolae Catrina

 

Agenții economici cei mai importanți pe care pot conta autoritățile publice locale de la Potlogi, chiar și  în aceste vremuri dificile pentru toată lumea, sunt balastierele care funcționează în localitate! În număr de șase, acestea  au un rol important la constituirea bugetului local prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc la primărie.  

,,Avem o fabrică de mobilă care din păcate nu prea mai merge ca altădată, lucrează, dar și-a redus din personal. Mai avem firme de construcții, dar aceștia ne mai creează probleme. În schimb, balastierele care funcționează pe raza localității ne ajută cel mai  mult la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc. Avem șase balastiere care sunt importante pentru Primăria Potlogi’’, a declarat primarul comunei  Potlogi, Nicolae Catrina.

Un alt domeniu cu care se poate lăuda edilul de la Potlogi este activitatea turistică. Datorită obiectivelor turistice care există pe raza localității, cel mai important fiind Palatul Brâncovenesc, turiști din toată țara vizitează comuna Potlogi, iar numărul lor crește de la un an la altul.

,,În afară de Palatul Brâncovenesc, care este principalul obiectiv turistic, mai avem Memorialul Nicolae Grigorescu din satul Pitaru, dar și bisericuța monument istoric categoria A de la Strâmbeanu, un cartier al satului Pitaru’’, a completat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta Stanciu