31.10.2014 00:13

"Avem un spectacol care parazitează campania electorală"


Galerie foto

❚ Adrian Țuțuianu consideră că toate aceste scandaluri cu implicare politică sunt parte ale unui spectacol „pus în scenă” cu scopul de a distrage atenția electoratului de la lipsa de viziune, de soluții și de proiecte pentru țară pe care o manifestă competitorii candidatului PSD-PC-UNPR

ANA MARIA POPESCU


Scandalurile de la nivel național, în care sunt implicați lideri PSD, nu fac altceva decât să mobilizeze la vot electoratul social-democrat! Declarația aparține președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care susține că tot ceea ce se întâmplă în această perioadă la nivel național (dosare, interceptări, arestări, audieri) nu face decât să motiveze și mai mult electoratul Partidului Social Democrat, care își va demonstra puterea în ziua votului.

 

Adrian Țuțuianu: „În afară de Victor Ponta,

nu am auzit ca vreun candidat să ne spună cu adevărat ce vrea să facă”

Liderul social-democraților dâmbovițeni consideră că toate aceste scandaluri cu implicare politică sunt parte ale unui spectacol „pus în scenă” cu meticulozitate cu scopul de a „parazita” această perioadă electorală și a distrage atenția românilor de la lipsa de viziune, de soluții și de proiecte pentru țară pe care o manifestă contracandidații lui Victor Ponta.

„Eu cred că cel puțin o parte din aceste scandaluri mobilizează electoratul PSD. Să duci cu autocarele 140 de oameni la Înalta Curte într-o singură zi, să-ți bați joc de ei 30-40 de ore pe acolo, pe holurile Înaltei Curți, sunt aspecte care motivează și mai mult electoratul, mai ales nucleul dur al Partidului Social Democrat. Eu cred că deja avem un spectacol care parazitează campania electorală, pentru că nu prea am auzit nicăieri despre un mesaj coerent legat de ce facem cu această țară în următorii 5 ani și care sunt proiectele de președinte ale fiecărui candidat. În afară de Victor Ponta, care a spus foarte clar care îi sunt obiectivele, nu am auzit ca vreun candidat să ne spună cu adevărat ce vrea să facă”, a precizat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.