02.08.2022 00:19

Autogara de pe Calea Ialomiței, pe ultima sută de metri!

Autogara de pe Calea Ialomiței, pe ultima sută de metri!
Galerie foto

*„Lucrările vor fi finalizate până la finalul acestui an, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene!”, a precizat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 

O altă investiție importantă a municipalității se apropie cu pași repezi de finalizare! Este vorba de prima autogară publică din municipiul Târgoviște construită după 1989, care prinde contur! Investiția, prima dintre cele 3 autogări care fac parte din proiect, este situată pe Calea Ialomiței și va fi una dintre cele mai moderne din România. Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan obiectivul presupune sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

,,Celelalte 2 autogări sunt construite pe bulevardul Unirii și, respectiv pe Șoseaua Găesti. Lucrările vor fi finalizate până la finalul acestui an, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene!’’, a precizat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Violeta Stanciu