14.01.2022 00:09

Au interzis la transferuri

Au interzis la transferuri
Galerie foto

* Unirea Bucșani (L4), Luceafărul Dragomirești (L5), Luceafărul Bolovani (L5), Petrolul Răscăeți (L5), Neajlovul Puntea de Greci (L5) și Olimpia Morteni (L5) nu vor putea aduce jucători în această vară

 

Întrunit în mod statutar, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a aprobat Regulamentul Disciplinar, dar și lista cu taxe, vize și cotizații pentru anul în curs. În plus, s-a stabilit ca perioada de transferuri de iarnă să înceapă pe 1 februarie și să se încheie cu 48 de ore înainte de începutul fiecărei competiții.

În același context, s-au aprobat condițiile și calendarul de acordare a vizelor anuale, care va cuprinde intervalul 17 ianuarie – 18 februarie. Conform hotărârilor Comisiei de Disciplină și Etică, au intezis la transferuri cluburile Unirea Bucșani (L4), Luceafărul Dragomirești (L5), Luceafărul Bolovani (L5), Petrolul Răscăeți (L5), Neajlovul Puntea de Greci (L5) și Olimpia Morteni (L5), fiind descoperite că au fost jucători în mod neregulamentar.

Termenul de plată – 30 de zile

AJF Dâmbovița va conduce evidența distinctă pentru fiecare club, a penalităților rezultate din sancțiunile de joc (cartonașe galbene și roșii) și sancțiunile dictate de instanțele asociației. În termen de 24 de ore, Comisia Competiții și secretariatele instanțelor AJF Dâmbovița vor comunica compartimentului financiar penalitățile aplicate cluburilor, care vor ține evidența penalităților aplicate de comisii. Termenul pentru plata penalităților este 30 de zile. Neachitarea sumelor stabilite conduce la neînscrierea în campionat sau neprogramarea la jocuri.

 

 

C.M.