31.10.2014 00:03

Atenție, Puiu Becheanu!

Atenție, Puiu Becheanu!
Galerie foto

❚ „Eu am speranțe că vom arăta o altă față sâmbătă, la Câmpulung, unde mergem să ne jucăm șansa. Suntem obligați să mai câștigăm puncte, pentru că urmează un parcurs foarte greu, numai cu adversari de pe primele locuri”, sunt planurile antrenorului de la FCM Târgoviște ❚ Cunoscut ca un „devorator” de antrenori, Ghiorghi Zotic nu ar fi acceptat niciodată asemenea rezultate umilitoare din partea unui antrenor, dacă mai avea forța financiară din trecut

COSTIN MIHAI


După două eșecuri umilitoare, 0-7 cu Inter Clinceni și 0-5 cu CS Vișina Nouă, Puiu Becheanu nu se află într-o situație confortabilă, înaintea meciului de mâine, de la Câmpulung.

Cu toate acestea, antrenorul echipei de la Șotânga are încredere că se poate obține un rezultat pozitiv pe terenul formației argeșene, mai ales că a început să recupereze din jucătorii accidentați.

„La Clinceni a fost o situație mai specială. Ne-au lipsit patru titulari, am rămas în zece oameni din minutul 37, după care a trebuit să-l schimbăm și pe Gâldău. Ne-a surprins, în schimb, Vișina Nouă, o echipă viguroasă, extrem de puternică. Eu am speranțe că vom arăta o altă față sâmbătă, la Câmpulung, unde mergem să ne jucăm șansa. Suntem obligați să mai câștigăm puncte, pentru că urmează un parcurs foarte greu, numai cu adversari de pe primele locuri”, a motivat Haralambie Becheanu.

„Să știți că rezultatele modeste nu au venit pe probleme de indisciplină, nu există așa ceva la echipă. Cine a fost neserios, s-a eliminat singur”, a mai spus venerabilul antrenor al FCM-ului.

Între timp, au părăsit echipa Timofte și Enescu, despre care Becheanu a transmis că nu reprezintă pierderi importante, deoarece aveau o valoare scăzută.

 

Șansa lui Becheanu: nu cere bani mulți!

Cunoscut ca un „devorator” de antrenori, Ghiorghi Zotic nu ar fi acceptat niciodată asemenea rezultate umilitoare din partea unui antrenor, dacă mai avea forța financiară din trecut. Ajuns la fundul sacului, Zotic nu se grăbește să ia măsuri împotriva lui Becheanu, ale cărui pretenții salariale sunt foarte mici.

„Din cauza politicii manageriale, echipa are 18 jucători în lot (!!!), dintre care 3 sunt portari”, semnalează un apropiat al FCM-ului.