20.06.2022 00:16

Astăzi are loc prima probă la Limba și literatura română

Astăzi are loc prima probă la Limba și literatura română
Galerie foto

Clopoțelul pentru prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat va suna astăzi, începând cu ora 9:00.  Examenul de astăzi este la Limba și literatura română. Un număr de 2895 de candidați sunt înscriși pentru susținerea examenului, conform situației centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița. Examenul se va desfășura în 13 centre de examen, accesul candidaților fiind permis în intervalul 7:30 – 8:30.

În sala de examen, este interzis ca elevii să aibă telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet/la rețelele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare cu alți candidați din centrul de centrul de examen sau cu exteriorul.

Mâine, 21 iunie 2022, are loc proba obligatorie a profilului, iar miercuri, 22 iunie, va fi proba la alegere a profilului și specializării. Pe 23 iunie este examenul la Limba și literatura maternă, probă scrisă. Afișare primelor rezultate va avea loc pe 27 iunie, până la ora 12:00.  Depunerea contestațiilor va fi în intervalul orar 12:00 -  18:00.

 

 

Ștefan Khalil