26.01.2015 00:15

Asocieri cu Consiliul Județean, la un pas de a nu fi continuate

Asocieri cu Consiliul Județean, la un pas de a nu fi continuate
Galerie foto

❚ Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, este nemulțumit că unii primari din județ au „uitat” să-și achite cofinanțarea de 50% la lucrările făcute în comun ❚ În aceste condiții, avertismentul conducerii administrative este că în comunele respective lucrările vor fi oprite

VIOLETA STANCIU


Primarii neserioși care uită să-și plătească partea lor de cofinanțare trebuie să-și ia „adio” de la asocierile cu Consiliul Județean Dâmbovița! Acesta este mesajul pe care președintele CJD, Adrian Țuțuianu, l-a transmis recent edililor care după ce s-au văzut cu lucrările finalizate au uitat să achite obligațiile cuvenite.

Până la data de 15 ianuarie a.c., asocierile dintre CJD și consiliile locale din județ totalizau aproximativ 10 miliarde lei, în condițiile în care solicitările erau departe de a se fi încheiat.

„Cine are asocieri cu CJD trebuie să-și pună banii deoparte. Cine a lucrat pe ideea că o da CJD tot, eu spun că nu dă. Trebuie să fie 50% CJD și 50% Consiliul local. Unii deja au făcut lucrările și nu și-au achitat partea, deși banii au fost prinși în buget. Dar au făcut altceva cu ei. Nu voi continua nicio lucrare unde nu s-au dat banii”, a avertizat președintele CJD.

Adrian Țuțuianu a declarat că totuși vor fi realizate asocierile pe Planul Urbanistic General. Până la jumătatea lunii ianuarie a.c. mai erau în curs 9-10 solicitări de asocieri cu CJD.