21.05.2015 00:13

Asfaltări la Mătăsaru

Asfaltări la Mătăsaru
Galerie foto

❚ În cadrul unui proiect derulat cu bani de la Ministerul Dezvoltării, s-a turnat covor asfaltic pe 4 kilometri, restanța de peste un kilometru urmând să fie finalizată după ce se achită și o restanță financiară de 1,59 miliarde lei vechi

VIRGIL VOINESCU


Administrația locală a comunei Mătăsaru a finalizat recent reabilitarea infrastructurii rutiere ce tran- zitează satele Crețulești, Tețcoiu și Poroinica, în lungime de 4 kilometri. Potrivit primarului Naie Radu, proiectul a beneficiat de susținerea financiară de la Ministerul Dezvoltării, fără de care nu s-ar fi putut realiza.

„Proiectul cuprinde execuție de covor asfaltic bituminos. Cei 4 kilometri deja realizați reprezintă o primă etapă din proiect care în total cuprinde 5,39 kilometri. Aceștia acoperă 3 sate ale comunei Mătăsaru, respectiv Crețulești, Tețcoiu, Poroinica, dar și Odaia Turcului. Din proiect s-a reușit decontarea sumei de 5 miliarde lei vechi. Au rămas de plătit încă 1,59 miliarde lei vechi. După achitare, vor fi reluate lucrările pe tronsonul de drum de 1,39 kilometri în satul Odaia Turcului.Întreaga investiție se va finaliza cu lucrările de racordare a drumului principal cu ulițele satului, câte 15 metri, lucrarea încheind această etapă de proiect pe care cetățenii o așteptă de o bună perioadă de timp și pentru care au făcut numeroase solicitări la primărie”, a mai spus primarul Naie Radu.