18.11.2021 00:13

Asfaltări în rafală la Dobra

Asfaltări în rafală la Dobra
Galerie foto

*Lucrările de asfaltare a celor 20 de străduțe din satul Mărcești sunt aproape de finalizare

*Întregul proiect privește reabilitarea și asfaltarea a 2,3 kilometri de drum, demarat de Primăria Dobra în asociere cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița

 

În urmă cu aproximativ o lună, primarul comunei Dobra, Daniel Nica anunța că lucrările de asfaltare a celor 20 de străduțe din satul Mărcești sunt aproape de finalizare. Nicio stradă nu a rămas nereabilitată. La începutul acestei săptămâni, utilajele  de lucru s-au mutat în satul Dobra, unde mai sunt de asfaltat cinci străduțe. Întregul proiect privește reabilitarea și asfaltarea a 2,3 kilometri de drum, demarat de Primăria Dobra în asociere cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița. Valoarea totală a proiectului este de 1,2 milioane de euro, dintre care, Primăria Dobra a contribuit cu 603.550 de lei. Primarul Daniel Nica a precizat că lucrările de asfaltare pentru cele cinci străzi din satul Dobra vor fi finalizate în această săptămână.

„Vor fi asfaltate cinci străduțe”

,,Așa cum am promis, după ce am terminat de asfaltat străduțele din Mărcești, ne-am mutat cu utilajele și în satul Dobra. Aici vor fi asfaltate cinci străduțe. Lucrările se vor finaliza săptămâna aceasta! Astfel, ambele sate din comuna noastră vor fi asfaltate în totalitate” , a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

Ștefan Khalil