30.01.2015 00:14

Asfaltări de milioane la Voinești

Asfaltări de milioane la Voinești
Galerie foto

❚ Un prim pas pentru acest an îl reprezintă asfaltările în satele Izvoarele și Suduleni, pe o lungime de 2,9 kilometri, în asociere cu Consiliul Județean ❚ Se lucrează și la alte două proiecte pe noul program pe fonduri europene, ambele vizând asfaltări ❚ Toate acestea ar însemna peste 5 milioane lei investiți în modernizări de drumuri

V. S.


Modernizarea prin asfaltare a tuturor drumurilor din localitate! Aceasta este obiectivul principal pe care primarul comunei, Sandu Gabriel Dănuț, vrea să-l realizeze într-un viitor cât mai apropiat cu fonduri de la bugetul local județean, dar și de la Uniunea Europeană.

Un prim pas va fi făcut în acest an, când sunt programate asfaltări în satele Izvoarele și Suduleni, pe o lungime de 2,9 kilometri.

„În 2015, avem asocierea cu Consiliul Județean Dâmbovița, pentru modernizarea celor 2,9 kilometri. În luna ianuarie am făcut publicarea pe SEAP pentru achiziția publică, conform OG 28. Până la jumătatea anului, va fi finalizată investiția care costă 2,1 milioane lei, suportată 50% CJD – 50% Consiliul local. Lucrăm la două proiecte pe noul program pe fonduri europene (2014- 2020). Primul se referă la modernizarea infrastructurii în satul Voinești, pe o lungime de 6 kilometri. Valoarea proiectului este de 3.200.000 lei și va putea fi realizat cu siguranță în 2016. Un alt proiect vizează modernizarea prin asfaltare a celorlalte străzi de la nivelul tuturor satelor componente ale comunei”, ne-a precizat primarul Sandu Gabriel Dănuț.