05.03.2015 00:10

Asfaltări cu fonduri europene la Produlești

Asfaltări cu fonduri europene la Produlești
Galerie foto

❚ „La Costești nu se mai pot face săpături pentru rețeaua de canalizare, se poate asfalta fără nicio problemă”, a spus viceprimarul comunei, George Georgescu

VIOLETA STANCIU


După finalizarea lucrărilor la rețeaua de canalizare din satul Costeștii din Deal, asfaltarea străzilor din această localitate (și nu numai) reprezintă prioritatea numărul unu a administrației publice locale din comuna Produlești.

În acest sens, primii pași au fost deja făcuți în sensul că s-au depus proiectele în vederea obținerii finanțării pentru modernizarea prin asfaltare a trei străzi importante care însumează aproximativ 3 kilometri.

„Am depus proiecte pentru trei străzi. Este vorba de strada principală din satul Costeștii din Deal care cuprinde mai mult de trei sferturi din sat pentru o asfaltare care include și strada bisericii, dar și pentru o altă stradă de circa 700 metri din Produlești. În total este vorba de 3 km. Proiectele sunt depuse pe fonduri europene cu promisiunea că avem șanse mari și de executare. Noi am considerat că asfaltarea este prioritară cu atât mai mult cu cât la Costești nu se mai pot face săpături pentru rețeaua de canalizare având în vedere că aceasta este finalizată. Acum se poate asfalta fără nicio problemă”, a concluzionat viceprimarul comunei Produlești, George Georgescu.