20.08.2014 08:08

AS Milcov -Chindia, în turul IV al Cupei României

AS Milcov -Chindia, în turul IV al Cupei României
Galerie foto

❚ Federalii au trimis-o pe Chindia la Slatina, în Olt, pentru duelul cu AS Milcov. Partida este programată marțea viitoare (26 august), cu începere de la ora 17.30, la Slatina, pe stadionul IPA Metalurgistul

 

MĂDĂLIN RĂDUCU


Calculele târgoviștenilor dinainte cu câteva zile de tragerea la sorți pentru turul IV al Cupei României nu s-au potrivit deloc. Conform acestora, bazate pe împerecherea geografică, ar fi urmat ca echipa de pe „Eugen Popescu” să joace ori cu Fortuna Câmpina, ori cu Academica Pitești. Numai că, federalii au trimis-o pe Chindia la Slatina, în Olt, pentru duelul cu AS Milcov. Partida este programată marțea viitoare (26 august), cu începere de la ora 17.30, la Slatina, pe stadionul IPA Metalurgistul.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Parcursuri diametral opuse

Formația olteană nu pare deloc de speriat, în condițiile în care vine tot din rândul câștigătoarelor fazelor județene. Sezonul trecut, AS Milcov și-a câștigat dreptul de a evolua în faza națională, după ce a câștigat cupa pe județ, în urma unei finale cu Recolta Stoicănești, scor 4 – 1. În campionat, oltenii nu au strălucit prea mult, pierzând titlul în fața celor de la Inter Mărkuș Slatina, care a acumulat 76 de puncte, cu două mai mult decât viitoarea adversară a Chindiei. Teoretic, Milcov ar fi trebuit să joace trei meciuri până în această fază.

 

În realitate, oltenii au disputat doar două, întrucât în prima rundă au câștigat la masa verde (3-0) partida cu FC Balș. În următoarele două tururi, AS Milcov a dat peste două dintre viitoarele oponente ale Chindiei în campionat, CS Vișina Nouă și CS Podari. De prima a trecut cu 8 – 1, însă din informațiile noastre Vișina sa prezentat cu mulți juniori, iar pe a doua a învins-o cu 7 – 5, după lovituri de departajare. De partea cealaltă, Chindia a intrat în turul secund, când a trecut de Urban Titu (1-0), iar săptămâna trecută a învins AS Valea Ursului (Argeș), în deplasare, cu 6 – 4.

 

Azi, un nou amical

După ce sâmbăta trecută a terminat la egalitate (2-2) partida de verificare de acasă cu SCM Argeș Pitești, Chindia va disputa astăzi un nou meci amical. Echipa lui Nicu Croitoru va întâlni Juventus București, pe teren propriu, de la 11.00 dimineață. Așa cum v-am obișnuit, meciul va fi transmis în format „Live Text” pe site-ul www.jurnaldedambovita.ro.